HU-AU - Jegyek

Magyarország – Ausztria

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Kedves Szurkoló!

Köszönjük, hogy belépőt vásároltál a magyar női jégkorong-válogatott összecsapására. Mint arról már beszámoltunk, az osztrák szövetség a koronavírus-járvány magyarországi fejleményeire hivatkozva szerdán jelezte: válogatottja nem utazik Budapestre, így lemondják a csütörtökre és péntekre tervezett két mérkőzést. A Szerencsejáték Zrt. Nemzetek Tornája ennek ellenére nem marad el a káposztásmegyeri Vasas Jégcentrumban, a Magyar Jégkorong Szövetség hazai ellenfeleket talált a Lisa Haley vezette A csoportos együttes számára, amely így folytatja vb-felkészülését a következő napokban.

A módosított program szerint csütörtökön délután az U16-os fiú válogatott lesz a lányok kihívója, pénteken délután pedig a Vasas U16-os fiú csapata. Ezek a mérkőzések is nyilvánosak lesznek, amelyeken ott lehetnek a női jégkorong és nemzeti csapatunk szurkolói.

Amennyiben úgy döntesz, hogy a menetrend kényszerű változása ellenére ott leszel – ennek a női válogatott tagjaival és stábjával együtt nagyon örülnénk –, akkor megvásárolt belépőd értékének kétszeresét vásárolhatod le a helyszínen, a Vasas Jégcentrum büféjében. A másik opció szerint jegyed árának dupláját a Hokishopban (hokishop.hu) költheted el. Mindezekhez kupont biztosítunk számodra.

Üdvözlettel,

a Magyar Jégkorong Szövetség

 


Pályarendszabályok>>

Ne maradjon le a sportág mérkőzéseiről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik!

Feliratkozás>>

Megváltozott Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>

További információk