HUvsPL - Jegyek

Magyarország vs. Lengyelország

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Kedves Szurkolóink!

Mint azt bizonyára mindannyian tudjátok, a koronavírus-járvány miatt hozott legfrissebb kormányzati intézkedések nyomán a sportrendezvényeken csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el ezentúl a szurkolók. Mindez legalább két dolgot jelent a csütörtöki és szombati Magyarország–Lengyelország válogatott mérkőzésekkel kapcsolatban.

Az egyik, hogy mivel nem fél-, hanem csak harmadház tekintheti meg az összecsapásokat a Tüskecsarnokban, ezért a belépők értékesítését leállítottuk. A jegyekből ez ideig annyi kelt el, hogy aki már vásárolt, az biztosan ott is lehet a létesítményben.

A másik fejlemény sem kevésbé fontos: mivel a helyek kétharmadát fizikailag is lezárjuk, ezért hiába helyre szólóak a belépők, nem tudjuk garantálni, hogy az adott székeket a tulajdonosaik el is foglalhatják. Ezért azt a kényszerű döntést hoztuk, hogy a helyfoglalás érkezési sorrendben történik majd. Az sem biztosítható, hogy mindenki abban a szektorban tud helyet foglalni, ahová a jegyet megváltotta. Aki ezt nem tudja elfogadni, kérjük, előzetesen, a mérkőzés kezdete előtt jelezze, és visszatérítjük számára a jegy árát.

Mindenkit arra kérünk, hogy érkezzen idejében, hiszen a testhőmérséklet-ellenőrzés sem maradhat el a bejáratoknál. Fokozottan figyeljünk továbbá az előírás szerinti maszkviselésre. Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk.

Reméljük, mindezek ellenére együtt szurkolhatunk csütörtökön és szombaton a februári nottinghami bravúr után végre újra jégre lépő magyar válogatottnak!


Pályarendszabályok>>

Ne maradjon le a sportág mérkőzéseiről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik!

Feliratkozás>>

Megváltozott Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>