meinklang - Jegyek ©

Meinklang Festival

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Sok dolog változott az elmúlt hetekben, az élet lelassult, és más dolgok váltak fontossá. Igazából most sok zenészt, előadót, szakácsot és izgalmas programot kéne bejelentenünk. Mesélnünk kéne az ételekről, amelyeket főzni fogunk, és mindazokról a dolgokról, amelyek egy fenntartható, nyári fesztivál tervezésekor szóba kerülnek.


Sajnos ezt jelenleg nem tehetjük meg, jelen helyzetben azt a döntést kellett meghoznunk, hogy az első Meinklang Fesztivált 2o21-re halasztjuk.


Ez a döntés szívszorító számunkra, és az összes érintett résztvevő számára is. Azoknak az embereknek, akik rengeteg energiát és pozitivitást adtak nekünk egy ilyen kihívást jelentő kaland megvalósításához. Egy valódi fenntartható fesztivál létrehozása, annak minden kihívásával, csak azokkal a támogatókkal és emberekkel lehetséges, akik úgy döntöttek, hogy csatlakoznak hozzánk ezen az úton. Őszinte köszönetet mondunk mindenkinek az óriási támogatásért, amit eddig kaptunk.


Azonban biztosak vagyunk abban, hogy mindannyian erősebbek leszünk ezen nehéz idők után. Ezért még eltökéltebbek és pozitívabbak vagyunk, hogy folytassuk a 2o21-es esemény tervezését. Sok előadó marad velünk a fedélzeten, és együtt összpontosítunk egy pozitív jövőre, valamint a biodinamikus gazdálkodás, a Demeter ételek, a kézművesség és zene ünneplésére 2021. június 17-19. között.


A korábban megváltott jegyek a 2021-es rendezvényre érvényesek lesznek, így kérjük őrizzék meg belépőiket.
Amennyiben az időpont nem megfelleő, a jegyek visszaválthatóak a vásárlás helyén, legkésőbb 2020. május 10-ig!


 


Találkozzunk 2021. június 17. - 19. között!


Tartson velünk, teremtsünk szép jövőt!”Esemény galéria