Meinklang Festival - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

A MEINKLANG FESZTIVÁL első alkalommal kerül megrendezésre, a bio-dinamikus gazdálkodás, borászat, természet és zene ünnepe lesz 2020. június 18-20. között, a Pannon-medencében, Fertő-tó közelében.

A fesztivál célja, hogy teret adjon az inspiráló ötleteknek, és többet adjon a farm gazdálkodás és zene szereteténél, ennek ötvözete, a szenvedélyek egyesítése.

A fesztiválon fenntartható gyakorlatokat ismerünk meg és végzünk el, így hűek maradunk a környezetünk felé.

Biodinamikus gazdaságként felelősségünk olyan légkör létrehozása, amelyben a látogatók és a művészek élvezhetik a természet és a környezet tiszta kapcsolatát. Szeretnénk megosztani egy vidéki, vad természetet az emberekkel, és meghívjuk őket, hogy ünnepeljenek benne egy jövőorientált életmódot.

 

ZENE - BESZÉLGETÉSEK - ÉTELEK - MISZTIKUM
Inspiráló szemináriumok, beszélgetések, viták, workshopok és még sok más tapasztalat nemzetközi tudósok, vállalkozók, gazdálkodók, szakácsok és borászok vezetésével. Mint Demeter tanúsítvánnyal rendelkező biodinamikus farm és pincészet, szeretnénk, hogy ezt a jövőorientált, holisztikus gazdálkodási megközelítést minél több ember megismerje, és megosszuk velük ötleteinket és értékeinket.

A hosszú életút és holisztikus gazdálkodás elképzelésének átadására séfeket, újságírókat és inspiráló embereket hívunk meg a helyes étkezés megismertetésére. Organikus ételek, természetes borok, bio sörök, valamint szemináriumok, megbeszélések és természetjáró kirándulások várnak a látogatókra az étkezés és a főzés eltérő megközelítésének megtapasztalására.
 
Csak 10 percre a Meinklang Farmtól, a Fertő-Hanság Nemzeti Park szomszédságában!
A jegyvásárlással elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, amelyek megegyeznek a Meinklang Fesztivál látogatóinak házirendjével, részletek a www.meinklang-festival.com oldalon.

HELYSZÍN:

Megtekintés térképen>>


Jegyek:
7 éves kor alatt: ingyenes
7-13 éves kor között: 50 % kedvezmény
14 éves kor között: teljes árú belépő

Az autóval helyszínre érkezőknek kötelező parkolójegyet váltani!

Esemény galéria