metallica_tribute - Jegyek ©

Metallica Symphonic Tribute koncert

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

“ Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a koncert teljes időtartama alatt,

 egészségügyi maszk viselése kötelező a Kongresszusi Központ teljes területén.

 

Szabad ülőhely kapacitás függvényében a megjelölt,

  szabad ülőhelyek elfoglalhatóak, amennyiben egyes vendégeink szeretnének ülőhelyet változtatni

  a helyszínen, távolság tartás céljából.”


A koncert új időpontban kerül megrendezésre, 2020. szeptember 6-án. A megváltott jegyek az új időpontra érvényesek lesznek! Amennyiben az új időpont nem megfelelő, a jegyek visszaválthatóak 2020. május 13-ig, a vásárlás helyén.
Budapestre érkezik a Metallica Symphonic Tribute!

 

A Scream Inc. bejelentette, hogy a Metallica Symphonic Tribute Budapestre érkezik. Történelmi pillanat lehet ez, amire még nem volt példa korábban.

 

" Terveink között szerepelt egy budapesti fellépés, azonban számos dolog nehezítette ennek megszervezését. A zenekar nagyon népszerű szerte Európában és a menetrendjük igen zsúfolt.”” - mondta a szervező.

"Mindent megtettünk azért, hogy eljuthassunk Budapestre. Már több, mint ezer megkeresést kaptunk a fővárosi fellépésre vonatkozóan. Ez egyértelműen jelzi, hogy a közönség nagyon szeretné élőben látni az együttest!"

 

... A zenekar egyedülálló, hiszen kemény rockot játszik szimfonikus kísérettel..

 


„Számos európai operaházban koncerteztünk már, felléptünk például az osztrák Mozarteumban is. A közönség reakciója mindent felülmúlt. Előadásunkkal ledöntjük a kemény rock műfaj konvencióit azzal, hogy operaházi színfalak között szólaltatjuk meg.”- nyilatkozta Max Razkrut, a zenekar szólistája.

„Nagyon szeretjük Budapestet és koncertet adni egy ilyen szép városban, igazi megtiszteltetés lenne számunkra”.

 

A Metallica Symphonic Tribute a Metallica legendás S&M albumát feldolgozó zenekar. Az albumot több, mint 10 000 000 példányban adták el világszerte, és ezzel minden idők egyik legsikeresebb rock albumának tekinthető.