MJ - Jegyek

Michael Jackson - Encore  - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

Michael Jackson – Encore

2022.12.30. Heaven Club Budapest„Maximalista szemléletem a kezdetektől fogva azt követelte tőlem, hogy a lehető legjobbra törekedjek a munkámban. Most is keményen dolgoztunk azon, hogy egy lenyűgöző, friss és dinamikus műsort alkossunk, amit világszerte élvezhetnek a rajongók.”

Ez az elhivatottság és kitartó kemény munka az, ami garantálja, hogy ez a show felejthetetlen élményt adjon a közönségnek. Az Encore, ahogy a név jelentése is, egy ráadás a szimpla hasonmás műsorokhoz képest, hiszen a színpadon az élő zene mellett, vokalistákkal, táncosokkal, artistákkal és más különleges elemekkel keltik életre Michael Jackson életútjának legmeghatározóbb slágereit, mint Billie Jean ,Beat It ,Smooth Criminal.

A Prince Majesty által megalkotott Encore első állomása ugyan a Budapest, világszerte több 10 ezer rajongó várja, hogy részese lehessen az újraálmodott show élménynek. A nemzetőzi turné állomásai között olyan városok szerepelnek majd, mint London, Bécs, Berlin, München, Róma, Milánó, Párizs, Barcelona, Las Vegas, Dubai és Ázsia számos más országai is.


„...sok mindenben, testbeszédben is, test tartásban is...fájdalmasan elém idézed Őt, olyannyira hiteles.”

• mondta az előadóról Farkas Attila, aki 6 évig volt Michael Jackson személyi testőre.

Prince itthon számos projektben vett részt, együtt dolgozott LaVelle Smith Jr.-al, aki amellett, hogy 23 évig volt Michael Jackson táncos-koreográfusa, olyan világsztárokkal működött együtt, mint Beyonce, Rihanna, The Rolling Stones, stb. Az Emmy-, és ötszörös MTV Mucis Awards díjas táncművész is elismerően beszél Prince-ről:

„…nagyon keményen dolgozik, ami abszolút Michael Jacksonra vall, persze, hogy jó barátok lettünk.”


Nemzetközi karrierjének kiteljesedését a 2012-es tengeren túlra látogatása jelentette, amikor több neves amerikai csatornán is megjelent, mint pl a Fox5, vagy a Time Out New York.

Ez a látogatás akkora hatással volt a táncosra, hogy 2014-ben Las Vegasba költözött, ahol újabb és újabb kapuk nyíltak meg számára. Azonban a nemzetközi sikerei nem csak nyugatra korlátozódtak, hamarosan Dubaiba is meghívást kapott, majd a közel kelet után euróba több városának szebbnél szebb hoteljeiben adott lenyűgöző show műsorokat.
Olyanokkal köthetett ismeretséget, mint a fentebb felsorolt személyek, valamint Daneil Lamerre, a Cirque du Soliel, a világ leghíresebb cirkuszának elnöke. Olyanok követik a munkásságát, mint Jonathan Moffett, Tommy Organ, Michael és más világsztárok zenészei.

“Megdöbbentő és egyben hatalmas érzés, hogy több százezren követnek a világ minden tájáról, legalább 150 országból. Mindezen lehetőségekért és eredményeként, amikért Istennek tartozom hálával!”


Budapest legexluzívabb helyén, a Heaven Clubban újra átélheted azt a különleges élményt, amit a legendás Pop Királyának legnagyobb slágerei és mozdulatai nyújtanak. Prince Majesty ezúttal a tökéletes színpadi produkció mellett, élőzenekarral, vokállal és eddig egy új, egyedi koncepcióval lepi meg közönségét.

A megvásárolt jeggyel a vendégek jogosulttá válnak a showműsor után az est hátralévő részét a szórakozó helyen tölteni!

További információk