Ridikül - Jegyek

Minden, ami nő - Élményfesztivál  - Jegyek / Vásárlás

Részletes keresés

Esemény részletek

Kedves Jegyvásárlók és Érdeklődők!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Ridikül magazin Minden, ami nő – Élményfesztivál című kétnapos rendezvénye a Millenárison a meghirdetettnél későbbi időpontban, 2022. május 14-én és 15-én kerül megrendezésre, amikor, reményeink szerint mind a látogatók, mind pedig a kiállítók és fellépők nagyobb biztonságban vehetnek részt a rendezvényen.


A helyszín és a program, beleértve a sztárfellépőket is, változatlan, és a már megvásárolt jegyek az új időpontokra érvényesek. A májusi rendezvény a március 5-re, szombatra érvényes jegyekkel május 14-én, szombaton, a március 6., vasárnapra érvényes jegyekkel pedig május 15-én, vasárnap látogatható, az eredetileg megjelölt 3 órás idősávban.


Amennyiben az új időpont nem volna megfelelő, úgy a már megvásárolt jegyek a rendezvény elhalasztásának bejelentésétől számított 30 napon belül visszaválthatók. Kérjük, visszaváltási igényüket az info@tex.hu e-mail címre küldött levélben jelezzék.


Köszönjük a megértésüket, és szeretettel várjuk vendégeinket a május 14-15-i hétvégén!


A Szervezők


2022. január 17.A MINDEN, AMI NŐ – Élményfesztivál a RIDIKÜL MAGAZIN 2 napos rendezvénye, amely izgalmas programokkal, sztárfellépőkkel, divatbemutatókkal, smink-, haj- és mozgástanácsadókkal, délelőttönként gyerekprogramokkal, és nem utolsó sorban több mint 100 kiállító különleges ajánlataival várja a női közönséget!

Ha érdekel a divat, a szépségápolás, az egészségmegőrzés, a lakberendezés vagy a gasztronómia, akkor feltétlenül látogass el a Millenáris „D” Csarnokába, ahol nyereményjátékok és számtalan meglepetés, ingyenes ajándékok és szolgáltatások várnak. Élmény lesz a javából!

A rendezvényre 3 órás belépők válthatók. Nézd meg részletes programunkat, hogy el tudd dönteni, melyik sztárfellépőnk és fitnesztanácsadónk produkciója érdekel a leginkább!


Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>