MÖTLEY CRÜE HORROR NIGHT by HOLIDAY CRÜE - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

MÖTLEY CRÜE HORROR NIGHT - ROCK’N’ROLL CIRCUS

A Mötley Crüe, legendás amerikai glam-rock együttest 1981-ben alapította Nikki Sixx basszusgitáros.
Első albumuk, a Too Fast For Love világszerte átütő sikert aratott.  A hirtelen jött népszerűség nyomán a zenekar tagjai mértéktelen alkohol- és drogfogyasztásba kezdtek, ami majdnem Nikki életébe került (túladagolás miatt a klinikai halál állapotába zuhant), az énekes Vince Neil pedig ittasan súlyos autóbalesetet szenvedett. Ennél a négyesnél nagyobb disznókat aligha láttak a Sunset Strip klubjai, amint arról a pár éve kiadott, frenetikus autobiográfia, a The Dirt is érzékletesen beszámol. Tommy Lee dobos nevét fordulatokban dús nőügyei – nem utolsó sorban Pamela Andersonnal kötött viharos házassága - okán alighanem azok is jól ismerhetik a pletykalapokból, akik különben egyetlen Mötley számot sem hallottak még.
A zenekar összesen 10 nagylemezt adott ki, és többször körbeturnézta a világot. Magyarországon 1991-ben játszottak teltház előtt a Népstadionban. Legutóbb 2008-ban jelent meg albumuk Saints Of Los Angeles címmel, idén pedig a KISS-el közösen turnéznak Amerika legnagyobb stadionjaiban.
A Hooligans együttes dobosa, Kiss Endi október 19-én, tisztelegve a nagy példaképek előtt, másik együttesével, a Holiday Crüvel ad hatalmas Mötley Crüe estet a Barba Negra Music Clubban. Társai igazi fenegyerekek: Pocky Demon a Kiss Forever Bandből, a Hoolywood Rose volt énekese, Sidd és Mikki Slade, aki a botrányos Disco Express-ben nyúzta a húrokat.
A bulira extra nagy show-val készülnek a srácok. Pirotechnika, táncos csajok, motorok „Sex & Drugs & Rock’n’Roll”, hogy egy igazi Mötley Crüe koncerten érezd magad. Ha szereted a hamisítatlan, dögös amerikai rockzenét, és olyan koncertet akarsz látni, amilyenen még nem voltál, itt a helyed!

2012. október 19. Barba Negra Music Club
kapunyitás: 20.00, koncertkezdés: 21.30
vendég: Where is Cooper – Alice Cooper tribute band
belépőjegy elővételben: 1.000 Ft, a helyszínen: 1.400 Ft