Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

MOL Vívó-világbajnokság

A MOL Vívó-világbajnokság a sportág legnagyobb éves eseményeként centenáriumi ünnep is, mivel a Nemzetközi Vívó Szövetség 2013-ban ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. A három fegyvernemben, egyéniben és csapatban több mint 1000 sportolót pástra állító seregszemlére a Syma Csarnokban kerül sor augusztus 5. és 12. között, ahol London olimpiai bajnoka, Szilágyi Áron és társai mellett a kerekesszékes vívóknak is szoríthatnak a sportrajongók, lévén, integrált világbajnokságról van szó. Az első két selejtezőnapot hat döntős nap követi, amelyek mindegyikén érmeket osztanak, világbajnokokat avatnak majd.

Jegyinformáció:

Az úgynevezett sétálójegyek 1200 forintba kerülnek. Ezek az első két napon a teljes program megtekintésére feljogosítanak (érmeket augusztus 5-én és 6-án nem osztanak), ugyanakkor augusztus 7. és 12. között a sétálójegyek a döntők helyszíni megtekintését nem tartalmazzák.
A napi döntőkre szóló helyjegyeket 2900 forintért lehet megvenni. A napijegyek 3500 forintba kerülnek, ezek augusztus 7. és 12. között a megjelölt nap teljes programjára érvényesek.
Aki semmiről nem akar lemaradni, annak a rendezvény nyolc napjára szóló bérletet ajánljuk, ennek ára 23 400 forint.