MTV World Stage - Jegyek

MTV World Stage Hungary 2021

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

21 MTV World Stage Magyarország

A november 13-án, szombaton, a budapesti Hősök terén megrendezett MTV World Stage Magyarország koncert kiemelt előadója a OneRepubliclesz. A világszínpadon fellép a népszerű magyar énekes-dalszerző, Azahriah és az elektronikus zene nagyágyú DJ-je, Joel Corry is. Ez az exkluzív nemzetközi szabadtéri koncert zárja utolsó állomásként az MTV Music Week zenei programsorozatot, a 2021-es MTV EMA globális zeneünnep előestéjén, amelyet Budapestről közvetítenek világszerte 180 országban.


Összesen legfeljebb 4 db jegy vásárolható saját részre és 3 vendég számára.

A korlátozott számban kapható jegyek ára 3590 Ft / jegy.

A helyszínre történő beléptetés keretében minden vendégünk - beleértve a 18 év alattiakat is - köteles bemutatni a magyar védettségi igazolványát vagy az oltási vagy gyógyultsági uniós digitális Covid-igazolványát. A résztvevőknek kötelező betartani a COVID-dal összefüggő biztonsági szabályokat, amelyek között a maszkviselés is szerepel.

A rendezvény időbeosztása:

Kapunyitás: 16:30

Kapuzárás: 20:00 - A kapuzárás után érkező vendégeket a biztonsági szolgálat nem engedi be.

Korlátozások:

- A helyszínre csak legalább 14 éves kort betöltött személyek léphetnek be. A 16 év alatti vendégek 18 éves vagy annál idősebb felnőtt kíséretében jogosultak csak a belépésre. Az életkor igazolásához szükség lehet egy személyazonosságot igazoló dokumentumra (érvényes útlevél, jogosítvány vagy személyi igazolvány).

- Az elcserélt, valamint harmadik félnek átadott vagy eladott jegyek érvénytelennek minősülnek.

- A jegyvásárló személyazonosságát a belépéskor ellenőrzik.

Tiltott Tárgyak:

Tilos behozni az esemény helyszínére az alábbi tárgyakat: Nem lehet Önnél ital tárolására alkalmas, újrafelhasználható tárgy, üvegből készült tárgy (beleértve a parfümös üveget), iPad (vagy hasonló méretű és jellegű elektronikus eszköz), szelfibot, zászló vagy zászlórúd, kis vagy nagyméretű esernyő, lézer toll, alkohol, kábítószer, hallucinogén, stimuláns vagy hasonló szer, fegyver vagy bármilyen más veszélyes tárgy, kamera vagy más hang/videó rögzítésére alkalmas eszköz, drón, fáklya vagy tűzijáték, A4-es méretnél (210 x 297 mm) nagyobb táska, hátizsák, bőrönd vagy más hasonló nagy tárgy. Étel kizárólag abban az esetben hozható be a helyszínre, ha azt a biztonsági szolgálat személyes vagy egészségügyi okból engedélyezte. Víz vagy üdítőital behozható a helyszín területére eldobható műanyag palackban 0,5 literes vagy kisebb mennyiségben, azonban a Szervező fenntartja a jogot, hogy szükség esetén eltávolítsa a kupakot belépéskor. Megtagadhatjuk a belépést, ha Önnél a fenti tárgyak bármelyikét megtaláljuk. A helyszínre történő beléptetéskor ellenőrizhetjük ruházatát és csomagját.