Müller Péter: Az élet művészete  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Müller Péter: Az élet művészete

Müller Péter úr, író, drámaíró, a hazai spirituális élet egyik legismertebb alakja, emellett színházi dramaturg is. Könyvei az utóbbi évek legsikeresebb ezoterikus kötetei közé tartoznak, ezt jelzi a több százezer eladott példány. Bár igen termékeny író, azt vallja, hogy a gondolatok, érzések átadásának leghitelesebb módja mégsem az írás, hanem a beszéd. Boldogok vagyunk, hogy megajándékoz minket jelenlétével és értékes gondolataival.

„Az élet művészete” című előadásában a mindannyiunkat egyformán érintő, fontos kérdésekre keres és ad válaszokat,  hogyan lehet  egyszerűen csak élni vagy az életet művészi fokra fejleszteni, megérteni önmagunkat és a világot.  Legújabb könyvének (Életművészet) megvásárlására és dedikáltatására is lesz lehetőség a helyszínen.

Szíves figyelmedbe ajánljuk  Bóna László és Kis Balázs Kunó előadását és egy varázslatos Hangutazást Szilágyi Sándorral, melyekre szintén lehet külön-külön is jegyet vásárolni.

Az egész napos rendezvényről itt tájékozódhatsz.

Részvételi díj:


Részvételi díj (teljes ár): 3 500 Ft, a MOST Közösség tagi illetve szolgáltatói ár 3 000 Ft.


A Közösséghez csatlakozás ingyenes, lehetséges online, a weblapunkon keresztül.

Díjmentes továbbá a 2016-os teljes évi tagság, ami konkrét teendőkkel, kötelezettségekkel nem jár, viszont számos kedvezményt élvezhetsz. J (Kedvezményes ár a rendezvényeink többségén, a többin pedig ingyenes belépés.)

Bárkit szívesen fogadunk, egyedüli „szűrő”, hogy aki belép egyetértsen alapelveinkkel, melyek lényege a békesség, szeretet és egység. (Bővebben lásd a honlapunkon.)

A MOST Közösséghez történő csatlakozáskor illetve bármely eseményünkre jelentkezés kapcsán a hozzánk beérkező személyes adatokat bizalmasan, a mindenkori jogszabályokkal összhangban kezeljük.

Az egyes eseményekre történő jelentkezések esetén a szükséges adatok kizárólag az adott eseményt szervezők részére kerülnek továbbításra, akik szintén vállalják a bizalmas és a mindenkori jogszabályoknak megfelelő adatkezelést.