Mujahid Zoltán: Szécsi Pál emlékkoncert

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Szécsi Pál emlékest Mujahid Zoltán előadásában

2019-ben van Szécsi Pál születésének 75., halálának 45. évfordulója.  A kettős évforduló jegyében nagyszabású koncerten emlékezünk a hazai könnyűzenei élet emblematikus alakjára.

 

Szécsi Pál korának legnagyobb sztárja volt. Édes-bús hangja, csibészes, ugyanakkor szomorkás mosolya elvarázsolta a nézőket. Szécsi a magyar tánczenei kultúra meghatározó, dalaiban mai napig élő előadója. Rövid pályafutása ellenére sosem múló nyomot hagyott a nézők szívében.  

 

Az emlékkoncert célja, hogy tisztelegjen az énekes munkássága előtt, tágabb értelemben pedig ápolja a magyar nyelven megszólaló tánczenei kultúra hagyományait. A dalok ennek megfelelően igényes és nagyszabású kivitelezésben, nagyzenekari kísérettel, fúvósok, vokalisták közreműködésével szólalnak majd meg. Az est szólistája Mujahid Zoltán.

 

Mujiahid Zoltán 2003-óta résztvevője a hazai könnyűzenei életnek. 2008-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-tanszakán. Évek óta szenvedélyesen énekli Szécsi dalait, hitelesen és nagy igényességgel ápolja Szécsi zenei hagyatékát.


VIP jegy tartama:

Személyes találkozás a művészekkel az előadás után, fogadás, pezsgős koccintás, dedikálás.


Koncert értesítő!

Ne maradjon le az előadó jövőbeni koncertjéről! Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik!

Feliratkozás>>

További információk