Nemzetközi Repülőnap  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Kecskeméti Repülőnap

A Kecskeméti Repülőnap több, mint légi show, hiszen nemcsak az égbolt, hanem a földi helyszín, a légibázis is megtelik látnivalókkal. A várhatóan több, mint százezer látogatót katonai bemutatók, családi és gyermekprogramok, valamint gasztronómiai kalandok is szórakoztatják.

A rendezvény szervezője, a Honvédelmi Minisztérium színes programokkal, páratlan látnivalókkal várja Önt és családját a technika, a szépség és az erő ünnepén.

A tervek szerint a légi program a rendezvény mindkét napján közel 7 órán át tart majd. A szóló repülőbemutatók mellett naponta több katonai kötelék, valamint polgári és oldtimer formációk is láthatóak lesznek a levegőben és a földön egyaránt. A program még alakulóban van, de örömmel számolhatunk be róla, hogy az orosz légierő műrepülő csapata, a Russzkije Vityazi (Orosz Vitézek) már elfogadta a meghívást. Várhatóan több más, nemzetközileg hasonlóképpen elismert bemutató csapat is ott lesz a Kecskeméti Repülőnapon. A szárazföldi haditechnikát a Magyar Honvédség rendszeresített harci-, szállító-, és katonai járművei, valamint muzeális harcjárművek képviselik.

A légi bemutatókon látható repülőgépek és helikopterek mellett a földön kiállított repülőeszközök sora is számos érdekességgel szolgál majd. A statikus sor részleteiről az esemény közeledtével folyamatosan frissített honlapunkon adunk bővebb információt.


A belépőjegy egyszeri belépésére jogosít. A belépőjegy vissza nem váltható.
Jelen belépőjegy utazási kedvezményre jogosít a MÁV-START Zrt., a GySEV Zrt. és a Volán társaságok járataira.
További információ: http://repulonap2013.hu/

Jegyárak:
   
Teljes árú (felnőtt)-3500 Ft    
Kedvezményes (diák 7-18 év,nyugdíjas, fogyatékkal élő)-1500 Ft    
Családi jegy (2 felnőtt + 2 diák)-9000 Ft