NITRO CIRCUS LIVE MOTO-MAYHEM - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Allee-BestByte Promóció:

aki legalább 5000 Ft értékben vásárol az Allee-BestByte üzletében, az kap egy kupont, amellyel a rendezvény helyszínén, 2015.június 14-én, 13 órától 30%-os kedvezménnyel válthat jegyet a Nitro Circus MotoMayhem előadására!


Új szektorokat nyitottak meg a szervezők a Nitro Circus MotoMayhem budapesti előadására

A magyarországi szervezők, a Budapest Jump csapata és az amerikai jogtulajdonos a nagy érdeklődésre való tekintettel kibővítették az Aréna nézőterét, - és új szektorokat nyitottak meg a nagy érdeklődésre való tekintettel! Ez továbbá még azt is jelenti, hogy a Nitro Circus csapata külön Budapestre az Aréna tökéletes adottságainak megfelelően - mind látványban, mind hang és fénytechnikában egy egyedülálló Show-t tervez. Így az eredeti előadás területe szinte az aréna közepére helyeződik át, ez által minden szektorból a legtökéletesebb látványt fogja nyújtani!
Az új megnyitott D1-D2 szektorok mindenkit várnak. Az új szektorok biztosítják, hogy mindenki ott lehessen, akit elkapott az adrenalin.

Az élő Show helyszíne és időpontja: Groupama Aréna, 2015. június 14.
Újonnan megnyitott szektor jegy információ:  D1 - D2 szektor - 11.900 Ft.
NITRO CIRCUS – MOTO MAYHEM

 

Világszám – a NITRO CIRCUS először Magyarországon a Groupama Arénaban,

2015. június 14-én!

 

Mottó: ha motorja van, repüljön!

 

„A benzingőz ünnepe, a szupersztár Travis Pastrana, a világ legjobb freestyle motocross versenyzője, az őrült trükkökről ismert motoros közreműködésével.”

 

„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.”

 

Mi a Nitro Circus?

A Nitro Circus-ban az őrültségeket és az adrenalin-hajhászatot motorokkal egészítik ki a fiúk, élükön Travis Pastranaval. Amikor azt gondoljuk, hogy innen már nincs tovább, ők akkor jönnek a legelképesztőbb “mutatványokkal”. Előttük nincs lehetetlen, nincs túl kockázatos kihívás – csak adrenalin! Nem foglalkoznak a gravitációval, vigyorogva repkednek a levegőben szárnyak nélkül.
Összefoglalva elmondhatjuk, nincs még egy csapat, akikben ennyi őrületes vakmerőség lenne, mint bennük. Ők azok, akik egyik felhőkarcoló tetejéről repülnek át a másikra, tíz ezer méterről ugranak ki ejtőernyő nélkül, olyan szerkezetekkel repkednek, és csinálnak trükköket velük a levegőben, amiknek a földön is kétes lenne a stabilitásuk. Ez a Nitro Circus, ez a csapat folyamatos adrenalin dömpingben él, a rajongók örömére.


Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér az action sport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását.

 

Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Sam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

 

A show keretében láthatunk majd hómobilokat, quadokat, tandem krosszmotorokat, minimotorokat, és még sok más érdekességet. A műsorban szerepelnek majd őrült tárgyak, többek között kerekeken guruló hűtőszekrény és fürdőkád, de egy lustálkodásra szánt heverő is megjelenik.

Ha motorja van, repüljön!

„Mindenkit lázba hozott az, hogy elhozhatjuk ezt a vadonatúj show-t az Atlanti-óceán ezen oldalára. Itt született a motocross, itt kezdődött minden, és mi törekszünk rá, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk magunkból az itt töltött idő alatt. Mindig szerettem Európában versenyezni a fanatikus szurkolók miatt, ráadásul Budapesten először mutatjuk meg magunkat, úgyhogy alig várjuk, hogy ott legyünk, és feltekerjük a hangerőt.” – nyilatkozta Pastrana.

„2014-ben mérföldkőhöz érkeztünk, és úgy tűnik 2015-ben még nagyobb szabású lesz a rendezvényünk” – mondta a rendezvény kapcsán a Nitro Circus ügyvezető igazgatója, Michael Porra. –„Közép- és Kelet-Európa nagyon fontos számukra, mivel az ottani szurkolóknak eddig nem volt lehetőségük élőben látni minket. Nagy öröm számunkra, hogy együtt dolgozhatunk a helyi promóter Budapest Jump sportmenedzser irodával, amelyet Stefano Favaro vezet. Az ő motorsport iránti elkötelezettsége nem kérdés! Mindkét csapat arra törekszik, hogy az est felejthetetlen legyen. Várunk mindenkit, öregeket, fiatalokat, fiúkat és lányokat – találkozzunk Budapesten. Készüljenek fel egy kifulladásig tartó estére!”

A Nitro Circus – Moto Mayhem a vadonatúj Groupama Arénában mutatkozik be a hazai közönség előtt. A gyönyörű környezet egy olyan helyszín, amely tökéletes a rendezvény számára. Az aréna elhelyezkedése, befogadóképessége és szolgáltatásai megfelelnek a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak is. 

 

Stefano Favaro, az esemény főszervezője elmondta: „Évek óta dolgoztunk azon, hogy Magyarországra hozzuk a rendezvényt. Megígérhetem, hogy a Nitro Circus budapesti show-ja – amelyet az idén végre a magyar közönség is látni fog –  egy páratlan, világszínvonalú esemény lesz.” A sikeres üzletembert senkinek sem kell bemutatni motorsport világában. Stefano többször indult a Dakar-ralin versenyzőként, és ő volt a menedzsere hazánk első gyorsaságimotoros világbajnokának, Talmácsi Gábornak. -„Szerencsés vagyok, mert egész eddigi életemet körülvette a számomra oly kedves benzingőz. Az elmúlt évtizedekben a világ legnépszerűbb sorozatai a hétköznapjaim részévé váltak. Bejártam a világot, fantasztikus versenyeket láttam, hatalmas sportembereket ismertem meg, ott voltam, amikor motorsport legendák születtek. Pontosan tudom mitől lesz egy esemény színvonalas és sikeres.” 

Helyszín és időpont: Groupama Aréna, 2015. június 14.

- 18.00 Kapunyitás
- 20.00 NITRO CIRCUS LIVE MOTO MAYHEM kezdés

Elkezdődött a gyerekjegy értékesítés


Hivatalosan már lassan egy hónapja lehet jegyet venni a Nitro Circus magyarországi előadására. A rajongók kiéhezettségét mutatja az action sportok iránt, hogy már most hatalmas érdeklődés övezi a Show-t.  De nemcsak a fiatalok és a felnőttek várják Travist és barátait, hanem a legfiatalabbak is, a gyerekek! Magyarországon hatalmas népszerűségnek kezd örvendeni a motor és a motocross sport, így a szervezők úgy döntöttek a nagyszámú gyermek érdeklődőre való tekintettel, hogy felveszik a Gyerekjegy értékesítést 12 éves korig, ezzel támogatva és ösztönözve a szülőket, hogy hozzák ki a fiatal benzingőz rajongókat is az eseményre!

A jegyek értékesítése már folyamatos – az érdeklődők 4 kategóriából választhatják ki a számukra megfelelőt. Az ülőhelyek elhelyezkedése ez esetben különösen fontos szempont lehet, hiszen a tökéletes Nitro-élményhez az is hozzátartozik, hogy a legjobb szögből kapjuk el a lélegzetelállító mutatványokat. De a rajongók szerencséjére a Groupama Aréna, mint helyszín tökéletes választásnak bizonyul, hiszen a pálya kialakításakor a tervezők figyeltek arra, hogy minden ülőhelyről, minden esemény élvezhető legyen az arénában.

Gyermekek esetében, 2 éves korig bezárólag, amennyiben nem foglal a rendezvény során külön ülőhelyet, és szülői felügyelet biztosított számára, úgy ebben az esetben számukra nem szükséges külön jegyet váltani a Nitro Circus budapesti rendezvényére.


VIP CSOMAG INFORMÁCIÓ:
VIP BRONZ:
Kényelmes VIP ülések
Kiemelt belépés a VIP szektor két oldalán
Különálló büfék és kiszolgálás a VIP Bronz vendégeknek: a jegyár tartalmaz hidegtálat, hot-dogot, snack-et, korlátlan üdítőital fogyasztást

VIP GOLD:
Minimum 30 darab VIP GOLD jegy birtoklása esetén elkülönített asztalokat biztosítunk
Kiemelt és egész estés korlátlan étel- és italfogyasztás (3 féle előétel, 3 főétel, 3 desszert)
Kényelmes VIP ülések, amelyek páratlan rálátást nyújtanak a Showra.
VIP Lounge szolgáltatás, ahol lehetőség nyílik az üzleti kapcsolatok bővítésére
VIP parkolási lehetőség a Groupama Aréna mélygarázsában (korlátozott számban)
Travis Pastrana digitális aláírásával ellátott ajándék plakát
További információ:

 http://www.budapestjump.com/

Esőnap: 2015. június 15., hétfő