Jazz_Express - Jegyek

Nyáresti Jazz Express  - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

A Magyar Közlöny 2021. június 30-án közzétett 123. számú értesítője alapján, az előreváltott, kizárólag ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvények védettségi igazolvány nélkül is látogathatóak.


Nyáresti Jazz Express – frissítő koncertsorozatot indít a Vasúttörténeti Park


Egyet fizet, kettőt kap kedvezmény:

Myrtill és Swinguistique koncertre 3500 Ft / jegy áron (2 jegy vásárlása szükséges a kedvezmény igénybe vételéhez)


A Vasúttörténeti Park hagyományteremtő céllal indítja útjára koncertsorozatát, a Nyáresti Jazz Expresst, melynek keretén belül a három, egész estés koncertélményt piknik hangulattal körítve élhetik át az érdeklődők. A szabadtéri események palettáján idén először a jazz kedvelői a Park területén, egyedi miliőben vehetnek részt a műfaj nagyjainak előadásain.

A szabad ég alatt eltöltött esték népszerűsége a nyári hónapokban magától értetődő, azonban, ha ez kifinomult jazz zenével párosul, az élmény valóban egyedülálló. Ha a hangulathoz még egy sajátos helyszín elemei is hozzátesznek, akkor az élvezet tovább fokozható: a Vasúttörténeti Park családok által kedvelt látogatási úticélja most ezzel egészül ki, hiszen életre hívtak egy nyári jazz koncertsorozatot. A Nyáresti Jazz Express három, egész estés jazz-élménnyel várja látogatóit jól ismert fellépőivel. Zséda és a Kvartett nyitja a sort, garantálva a minőségi zenei szórakozást, majd Myrtill és a SWINGUISTIQUE koncert biztosítják a vendégek ellazulását és az igazi nyári, esti kikapcsolódást. A múltszázad Franciaországának hangulatában merülhet el mindenki, aki a vidám manouche swing stílus mellé teszi le a voksát, Edith Piaf sanzonok és más francia és angol, valamint magyar nyelvű örökzöldek dallamait hallgatva. 

 A műfaj rajongóinak igazi csemegeként Fehér Adrienn Cserháti estje zárja a sort, a „Hamu és Gyémánt”. Ha a különleges helyszíni, és zenei élmény nem lenne elég, a Park gondoskodik a finom falatokról is: piknik dobozokkal, és válogatott, gasztronómiai ízélményekkel is készül. A dallamok mellé elfogyasztott krémek, olívabogyók, tapas-falatok és friss pékáruk méltó módon egészítik ki a kulturális élményt. A szabad ég alatt, plédeken ülve, finomságokkal felvértezve valódi kikapcsolódást nyújtanak a koncertek a rohanó hétköznapokból kiszakadni vágyó műkedvelőknek.


„Izgatottan vártuk, hogy a főváros új kulturális színfoltjaként elindíthassuk koncertsorozatunkat, melynek keretén belül ötvözzük a kifinomult zenei és gasztronómiai ízlés, és az új helyszín adta lehetőségek tárházát. A pihenés egy olyan formáját szeretnénk ezzel biztosítani, melynek részeként a Park otthont adhat új típusú élményeknek, megmutathatja egy másik arcát is. Mindig elkötelezettek voltunk vendégeink kikapcsolódása iránt, és a minőségi élmény biztosítását ezúttal is szem előtt tartottuk.” - mondta Schvéd Norbert, a Vasúttörténeti Park vezetője.


A koncertsorozat dátumai:

- 07.25. vasárnap: Zséda és a Kvartett koncert

- 07.30. péntek: Myrtill és a SWINGUISTIQUE koncert

- 08.21. szombat: ’Hamu és Gyémánt’ - Fehér Adrienn Cserháti estje


Minden alkalommal a kapunyitás 19 óra, a koncertek 20 órakor kezdődnek.


Jegyinformáció:

- Koncertjegy 7.500 Ft

- Piknik jegy 13.000 Ft (ebben az esetben a vendég a koncertjegy mellé egy piknik dobozt kap krémekkel, olívabogyóval, tapaszokkal, friss pékárúval, illetve pléddel).


A Szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!