Összefogás_Gála - Jegyek

Összefogás Gála

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A szakma, ha összefog – színházi emberek színházi emberekért!

 Összefogás Gála

2020. augusztus 16. (vasárnap)

14:00 – 19:00 illetve 20:00

A Városmajori Szabadtéri Színpad által meghirdetett kiemelten értékes eseményére két hét leforgása alatt több mint 200 pályázat érkezett. A felhívásra színészek, előadóművészek mellett zenészek, rendezőasszisztensek, súgók, ügyelők és mások is jelentkeztek a pályakezdőktől a legismertebb művészekig. A gálaműsor rendezésére Harangi Máriát, az est zenei megtervezésére pedig Mátyássy Szabolcsot kérte fel Benkő Nóra, aki idén márciustól vezeti a Városmajori Szabadtéri Színpadot.

Az eseménysorozat már délután elkezdődik a színpad közelében található SzabadTér Bisztro by Oscar bárban, ahol 14:00 és 19:00 között olyan sztárok lépnek majd fel, mint például az Eszterlánc zenekar, az AKT zenekar, Cseh Dávid Péter, Icons, Bardóczy Attila és az Ensamble 430. A délután műsorvezetője Tihanyi Tóth Kinga lesz.

Az esti műsor 20 órakor kezdődik majd a Városmajori Szabadtéri Színpadon, amelyen többek között Haumann Péter és Haumann Petra, Koltai Róbert, Kautzky Armand, Esztergályos Cecília, Ráckevei Anna, Mácsai Pál, Homonnay Zsolt, Kamarás Iván és Janza Kata Bese – Yengibarian duo szórakoztatja majd a közönséget. Az est házigazdái Peller Anna és Csonka András lesznek.

Rendező: Harangi Mária

Zenei rendező: Mátyássy Szabolcs

Az est koreográfusa: Bakó Gábor

Élő zenekar: Heuréka Pop Orchestra/Swing a la Django – Karmester: Werner Gábor


Megváltozott Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>