Összhangban az Élettel  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Neves, közkedvelt előadókat hallgathatunk meg az Összhangban az Élettel rendezvényen:

Müller Péter: Az élet művészete


Müller Péter úr, író, drámaíró, a hazai spirituális élet egyik legismertebb alakja, megajándékoz minket jelenlétével és értékes gondolataival. „Az élet művészete” című előadásában a mindannyiunkat egyformán érintő, fontos kérdésekre keres és ad válaszokat,  hogyan lehet  egyszerűen csak élni vagy az életet művészi fokra fejleszteni, megérteni önmagunkat és a világot.  Legújabb könyvének (Életművészet) megvásárlására és dedikáltatására is lesz lehetőség a helyszínen.

Bóna László: A múlt és a jövő a jelenben – az életkorok, mint a beavatás lépcsőfokai
Izgalmas előadást tart számunkra Bóna László úr, író, tanító, homeopátia szakértő, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság elnöke. Témái között fontos helyen szerepel a tudatosság, valódi önmagunk megismerése. „A múlt és a jövő a jelenben – az életkorok, mint a beavatás lépcsőfokai” című új előadássorozatának esszenciáját hallhatjuk, élvezhetjük. Néhány könyvét is megveheted majd, dedikáltatásra is mód nyílik.

Kiss Balázs Kunó: Összhangban az Élettel
“A legnagyobb szükség nem arra van, hogy újabb elméleteket és tudást gyűjtsünk be, hanem megtanuljuk mindazt megélni, amit a világról valójában tudunk.”
Közkedvelt előadónk Kiss Balázs Kunó író, spirituális tanító,  a Csillagleső Könyvsorozat szerzője. Előadásának címe megegyezik a nap címével: „Összhangban az Élettel.” Utána alkalom lesz könyvei dedikáltatására.

Bells hangutazás Szilágyi Sándorral
Varázslatos hangutazásban lesz részünk Szilágyi Sándor, Peter Hess féle okleveles hangmasszőr jóvoltából, különleges léleksimogató hangszerekkel, 432 hertzre hangolva.


Ezenkívül lesz még meditáció illetve tudatosság fejlesztő gyakorlat, könnyű, játékos frissítő mozgás, a program végén pedig kötetlen beszélgetés, ismerkedés és egy kis tánc. (Fakultatív program. )
A szünetekben bizalommal fordulhattok kéréseitekkel, kérdéseitekkel koordináló csapatunk tagjaihoz, önkénteseinkhez. Terveink szerint lesz „Program info”, „Kvantum szemlélet világa”, „MOST pillanata” és „A fiatalság és a tudatosság” sarok.

Ellátás:
Színvonalas szendvics ebéddel várunk a nagyszünetben, lesz húsos és többfajta vegetáriánus és gluténmentes szendvics is a kínálatban. Ásványvíz, valamint tea, kávé és aprósütemény a rövid szünetekben is rendelkezésre áll majd.

Részvételi díj:
Teljes ár: 8 500 Ft, a MOST Közösség tagi illetve szolgáltatói ár 7 000 Ft .

A Közösséghez csatlakozás ingyenes, weblapunk Csatlakozás menűpontjában on-line,  illetve legkésőbb a rendezvény helyszínén személyesen is lehetséges.

Díjmentes továbbá a 2016-os teljes évi tagság, ami konkrét teendőkkel, kötelezettségekkel nem jár, viszont számos kedvezményt élvezhetsz. (Kedvezményes ár a rendezvényeink többségén, a többin pedig ingyenes belépés.)