Omega - Jegyek

OMEGA Szimfonik – Naplemente

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Tisztelt jegyvásárlók, tisztelt érdeklődők!


Ezúton értesítjük önöket, hogy 2022. július 24-én nagyszabású emlékkoncertet tartunk az Omega együttes tiszteletére 

A megemlékezésen hazánk legkiemelkedőbb előadóművészeinek interpretálásában, szimfonikus zenekar kíséretével szólaltatjuk meg az Omega kultikus slágereit.  

Az esten fellépők között köszönthetjük Miklósa Erika Kossuth - és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnőt, Bolyki Balázs Prima-díjas énekest, a Bolyki Soul & Gospel kórust valamint olyan nagyszerű előadókat, mint Király Linda énekesnő, Roby Lakatos hegedűművész, Dolhai Attila Jászai Mari-díjas színész- énekes, Szabó Győző Jászai Mari-díjas színész és Lépés Gábor "Lepe" zenész, zeneszerző.


A koncerten emléket állítunk a már elhunyt tagoknak, tisztelgünk Molnár György "Elefánt" és Debreceni Ferenc "Ciki" előtt, illetve az idén 60 éves Omega életműve előtt.

A 120 perces koncert házigazdája Jordán Tamás a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth - és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes művész.

Nagy szeretettel várjuk az Omega rajongókat és érdeklődőket erre a méltó megemlékezésre az impozáns Festetics-kastély parkjába 2022. július 24-én 20.30-tól.

A korábban megvásárolt jegyek az új időpontra is érvényesek!