Omega - Jegyek

OMEGA Szimfonik – Naplemente  - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

Tisztelt jegyvásárlók, tisztelt érdeklődők!


Ezúton értesítjük önöket, hogy egy nagyszabású emlékkoncertet tartunk az Omega együttes tiszteletére. A megemlékezésen kultikus Omega slágerek hangzanak el szimfonikusok,a Bolyki Soul & Gospel énekkorus és olyan nagyszerű előadók vendégfellépésével,mint Miklósa Erika Kossuth - és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán opera-énekesnő,Király Linda énekesnő,Roby Lakatos magyar hegedűművész,Dolhai Attila Jászai Mari-díjas magyar színész, musicalénekes, operetténekes,érdemes művész,Szabó Győző Jászai Mari-díjas magyar színész és Lépés Gábor "Lepe" zenész, billentyűs, zeneszerző.

A koncerten emléket állítunk a már elhunyt tagoknak, tisztelgünk Molnár György "Elefánt" és Debreceni Ferenc "Ciki" előtt, illetve az idén 60 éves Omega életműve előtt.

A 120 perces koncert házigazdája Jordán Tamás a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth - és Jászai Mari-díjas magyar színész,rendező,érdemes művész.

Nagy szeretettel várjuk az Omega rajongókat és érdeklődőket erre a méltó megemlékezésre az impozáns Festetics-kastély parkjába 2022. július 24-én 20.30-tól.

Jegyek kaphatók az eventim.hu oldalán,és a helyszínen.

A már megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra!