orosz jégcirkus - Jegyek

OROSZ JÉGCIRKUSZ  - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

Szervezői Közlemény:

Európában a COVID-19-járvány miatt kialakult korlátozások és lezárások következtében az Orosz Jégcirkusz európai turnéját elhalasztja. Budapesten a Show új időpontja: 2023.02.04. (szombat).

A megvásárolt jegyek továbbra is érvényben vannak, vagy a vásárlás helyén visszaválthatóak legkésőbb 2022. január 19-én, 24h-ig.

Köszönet a megértésért és bízunk a mielőbbi találkozásban.

SHOW №1 AGENCY

2021.december 21.


A rendezvényre való belépés feltételeit a rendezvény időpontjában aktuális járványügyi rendelet határozza meg. Kérjük, tájékozódjon a hatályban lévő rendeletről a koronavirus.gov.hu oldalon.


2022. február 19-én Budapesten az “Orosz Jégcirkusz” különleges fellépését láthatjuk a Vasas Jégcentrumban, mely előadás a Társulat európai turnéjának egyik fő állomása.

A mai közönséget nehéz valami újdonsággal meglepni, hiszen számos érdekességet láthat a nagy-szerűbbnél nagyszerűbb fellépések és bemutatók során. Azonban amit a Kirill Kirillov általi “Orosz Jégcirkusz” készített elő a közönsége számára - kétség nélkül - a nézőkben nem csak a kíváncsiságot, de a csodálatot és lelkesedést is felkelti. Ez egy új, dinamikus, és már méltán híres diadala a Show világának.

"Cirque du Soleil on ice”, ahogy a közönség beszél a bemutatóról Franciaországban, Svájcban, Németországban, Szlovákiában - ahol a Show már szerepelt.

A zenét külön erre az alkalomra komponálták, színes öltözékek, különleges effektek, fantasztikus számok, és természetesen az artisták felülmúlhatatlan tehetsége, mely mind együtt alkotják a varázslatos világát az Orosz Jégcirkusznak.

A Show a kortárs cirkuszművészet minden elemét kombinálja. Zsonglőrök, akrobaták, bűvészek, tornászok; és természetesen a bohócok is megjelennek a porondon. A művészek mindegyike korcsolyában lép a jégre.

Minden részlet (a fények, a zene, az öltözetek) elemei egy olyan gyönyörű bemutatónak, mely nem csak a gyermekekhez, de a felnőtt nézőkhöz egyaránt szól.

Az új program hű a nevéhez - Triumph. Extrém módon dinamikus, ragyogó előadás, mely során a közönség szíve egy jóleső csodálkozásra nyílik. A fantasztikusabbnál fantasztikusabb számok követik egymást, mely során csodálat és tisztelet ébred bennünk, nézőkben.

A Társulat valóban egyedülálló; a show résztvevői között találkozhatunk sportmesterekkel, és világ-bajnokság győzteseivel, valamint az Orosz Cirkusz dinasztiáinak képviselőivel.

Állatok nem vesznek részt az Orosz Jégcirkusz fellépésén!

A bemutató hossza: 2 óra szünettel. A 3 év alatti gyermekek szabad belépéssel rendelkeznek, de külön hely nem biztosított számukra.

2022.02.19-én 12:00 és 17:00 órás kezdéssel, Budapest, Vasas Jégcentrum.


Facebook esemény>>

Esemény galéria