Parkway Drive, Emmure, The Word Alive, Structures koncert  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Kedves Vásárlóink,

a nagy érdeklődésre való tekintettel a Parkway Drive koncert a Dürer kert helyett a Pecsa Music Hall-ban kerül megrendezésre. Az időpont változatlan: 2012. november 29-én, 19 óra. A megváltott jegyek az új helyszínre érvényesek.
A Phoenix Music Hungary:
2012. november 29., Pecsa Music Hall, 19:30
PARKWAY DRIVE (AUS) ¬+ SUPPORT

PARKWAY DRIVE: megvannak az előzenekarok
Alig egy hónapja vált biztossá, hogy őszi Európa-turnéjának keretein belül ismét visszatér Budapestre Ausztrália legnépszerűbb metalcore-zenekara, a Parkway Drive, ám az előzenekarok kilétét mostanáig homály fedte egészen mostanáig. Ezúttal viszont örömmel jelentjük be, hogy Winstonék vendégei az Emmure, a The Word Alive és a Structures lesznek.
A turné-összeállítás ismeretében bátran mondhatjuk, hogy a hazai közönség számára egyik vendég neve sem lehet ismeretlen vagy közömbös, hiszen az Emmure és a The Word Alive a tavalyi Never Say Die!-on, a Structures pedig a Veil of Maya vendégeként mutatkozott be a Dürer Kertben. A változatosság pedig alapjaiban garantálja, hogy az év feltehetően legdurvább klubkoncertjére lehet számítani, elvégre a jövőre tízéves Emmure még mindig kíméletlen dühvel játssza a helyenként elektronikus közjátékokkal színezett breakdownjait, a The Word Alive most mutatkozik be teljesen kicserélődött felállásával – amit az addig megjelenő új nagylemez is igazol majd –, a Structures pedig őszre már elkészíti a Volumesszal közös kiadványát, az árulkodó című Vol/turest. Ennek szellemében az újkori metalcore, a nyers deathcore, az elektronikus effektekkel tarkított emocore és a határfeszegető djent szerelmesei is minőségi kikapcsolódásra számíthatnak majd november 29-én a Pecs Music Hall-ban, így ha kíváncsi vagy arra, hogy a keményzene jövője mekkora erőt tud felmutatni a jelenben, mindenképp ott lesz a helyed!