Perczel-Kovács Orsolya Feeling Good - Jegyek

Perczel-Kováts Orsolya: Feeling Good  - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

Perczel-Kováts Orsolya: Feeling Good

MOM Kult november 21

 

Különleges zenei utazásra hívja közönségét Perczel-Kováts Orsolya. Hazánk egyik legfoglalkoztatottabb énekesnője ezúttal jól ismert dalokkal, örökzöld slágerekkel mutatja be a női lélek sokszínűségét, hangulatait, vágyait, amelyeket a legtöbb nő minden bizonnyal hozzá hasonlóan át szeretne élni, és amelyeknek a férfiak is részesei néha csodálattal, néha értetlenül. Ezt az utat ő maga is megtette, hiszen átélt mélységeket és magasságokat, fájdalmat és örömöt míg eljutott odáig, hogy teljesnek érzi magát: ezt tükrözi a koncert címe és ezt sugallják a dalok is, amelyeket teljesen egyedi hangzásvilágban élvezhet majd a közönség.

Perczel-Kováts Orsolya több évtizede tartó sikeres énekesnői és zenész karrierje során mindig törekedett arra, hogy kizárólag színvonalas produkciók részese legyen, legyen szó a saját, Ne ígérj című albumáról vagy színészi, énekes-pedagógusi pályájáról, és persze ez nem volt másképpen most sem, amikor megálmodta ezt az estét.

Az exkluzív koncert során olyan slágereket hallhatunk, mint a Dimonds are a girl’s best friend”, a „Szerdán tavasz lesz” , a „Boldogság és én”, a „Tíz után”…vagy a „Feeling Good”. A kitűnő énekesnő azokkal a művészbarátaival lép fel, akiket szívesen választott útitársnak: Farkas Gábor Gábriel, a Studio11 Ensemble és a Danubia Zenekar, akik az ország legkíválóbb előadói között vannak.

A koncert egyben egy dalpremier is lesz: Révész Richárd-Molnár Levente-Major Eszter szerzők, kifejezetten az énekesnőnek írt, új dalát élőben itt hallhatja először a nagyközönség.