PLAYIT SHOW  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Az ország legnagyobb gamer és IT eseménye ősszel ismét várja a látogatókat


A PlayIT Show nemtől és kortól függetlenül nyújt érdekes és változatos programot mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.


2015. november 28-29-én ismét megnyitja kapuit a PlayIT Show. A látogatók immár a Hungexpo 34.200 m2-es területén élvezhetik a rendezvény nyújtotta lehetőségeket: kipróbálhatják a legújabb játékokat, az új generációs konzolokat; változatos, új programokon vehetnek részt; helyszíni versenyeken bizonyíthatják, hogy ők a legjobbak; előselejtezős versenyek döntőbe jutott csapatainak szurkolhatnak; exkluzív árakon vásárolhatnak a kihelyezett standokon; megismerhetik, kipróbálhatják a legújabb kütyüket; s nem utolsó sorban színvonalas, izgalmas előadások várják őket a színpadokon. A programok és a helyszín kellemes környezetet nyújt a közösségi élethez, új ismeretségek, barátságok kötéséhez, virtuális kapcsolatok valódi helyszínre való emeléséhez és elmélyítéséhez.


Belépőjegyedet a november 28-29-én megrendezésre kerülő budapesti PlayIT Show-ra 2015. július 13-tól vásárolhatod meg.


A megvásárolt jegyedet a helyszínen karszalagra cseréljük, mellyel a rendezvény időtartama alatt szabad a ki- és bejárás a rendezvényre.


3 éves kor alatt ingyenes a rendezvény!