THE PRODIGY koncert  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

THE PRODIGY
vendég: Death in Vegas


2012. április 28., Budapest ArénaA Prodigy az utóbbi évtizedek legsikeresebb és legnépszerűbb elektronikus zenei csapata 2012. április 28-án egy fergeteges koncerttel nyűgözi le a magyar rajongókat a Budapest Aréna színpadán.


A Prodigy koncertjein minden alkalommal több tízezer ember őrjöng. A Facebookon több millió rajongójuk van. 2012-ben arénakoncerttel látogatnak Budapestre. Aki ülve szeretné végignézni a bulit, annak most lehetősége nyílik ülőjegyet váltani, viszont a végére minden bizonnyal állva tombol majd.


Állójegyek már 7900 forinttól, ülőjegyek 5900 forinttól kaphatók.


Liam Howlették a kilencvenes években olyan slágereket írtak, mint a Voodoo People, a Smack My Bitch Up vagy a Firestarter és több mint 25 millió lemezt adtak el világszerte, ami az elektronikus műfajban egyedülálló teljesítménynek számít.


Az első nagylemezük, az Experience szinte azonnal klasszikussá vált.


1994-ben jött a Prodigy második albuma, a Music for the Jilted Generation, és megjelenése után azonnal első lett az angol albumlistán.


1996-ban jelent meg a  Firestarter . A dal segített betörni az amerikai, és egyéb tengerentúli piacokra, Angliában pedig listavezető lett. Utána kiadták a Breathe-t, amely szintén hasonló kirobbanó sikert ért el, és ugyanúgy első lett a slágerlistán.


A harmadik album az 1997-es The Fat of the Land volt.


Az Always Outnumbered Never Outgunned 2004-ben került piacra.


2005-ben megjelent egy válogatáslemez, Their Law: The Singles 1990-2005 címmel.


A 2009-es Invaders Must Die megjelenésekor rögtön a brit lemezeladási listák élén állt.


Zenéjüket számos videojátékban, tévéműsorban és mozifilmhez felhasználták. A Horrorra akadva 2 és a Charlie Angyalai első része alatt a Smack my bitch up szólt, a második részben a Breathe és a Firestarter.


 


The Prodigy – Breath (Live)


http://www.youtube.com/watch?v=uxnmbEt5Qqg


 


The Prodigy – Firestarter (Live)


http://www.youtube.com/watch?v=a93nPSp17Yw


 


www.theprodigy.com