Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Exkluzív, 150 ezer forintos kedvezmény a VIP-jegyek tulajdonosainak!

A legmodernebb, endoszkópos mellnagyobbítás a legjobb minőségű implantátummal 800.000 Ft helyett 650.000 Ft-ért! 150.000 Ft kedvezmény jár azoknak a vendégeknek, akik STERBINSZKY... BEYOND THE DJ VIP-jeggyel érkeznek Dr. Kárász Tamáshoz erre a beavatkozásra.

Kapcsolódó linkek:
www.drkarasztamas.hu
www.facebook.com/drkarasztamas

Továbbá:
 
Aki VIP jegyet vásárol a STERBINSZKY ...BEYOND THE DJ című eseményre,
az a jegy felmutatásával a szentendrei BioLaborban egy 10.000 Ft-os kezelést vehet igénybe.


Helyszín változás!

A Sterbinszky: Beyond the Dj Vs. Maxi Jazz / Faithless UK./ az eredeti időpontban csak más helyszínen kerül megrendezésre a Syma Csarnok helyett.
Az új helyszín: White Angel Club. Cím: Budapest, III., Reményi Ede u. 3.

A helyszín változása miatt a belépőjegyárak is módosulnak a következők szerint: új jegyár elővételben 2.900 HUF, a helyszínen 3.500 HUF, a VIP jegyeket pedig a White Angel közvetlen telefonszámán igényelhetnek. Azon vendégek akik idáig már normál és VIP jegyeiket megvásárolták, a helyszínen kerülnek kompenzálásra.

Sterbinszky - Beyond The DJ – Koncert-Overnight Party

White Angel Club of Elegance
2012. december 8., kezdés 21 órakor


Egy kis áttekintés...
 
Sterbinszky 1998 óta tartozik Magyarország DJ- élvonalába.  Fiatalok ezrei számára jelenti a DJ szó hazai megfelelőjét. Nemzetközi szinten  is  abszolút  kiváló teljesítménye,  eredményei,  utánoz-hatatlan lemezlovas technikája miatt Sterbinszky nevét évről évre, állandó jelleggel a legjobbak között említik a szakmában.  
Saját  szerzeményeit, remixeit  és  bootlegjeit/mash-upjait  olyan külföldi nagyágyúk játsszák rendszeresen, mint Tiesto, Ferry Corsten, Paul Oakenfold, Mauro  Picotto,  vagy épp Jaytech. Nem véletlen, hogy Sterby rendszeres fellépő vendég Romániában, Szlovákiában, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Csehországban, valamint Svájcban.  
Élő fellépéseinek felvételei elérhetők a népszerű partiportálokról: rajongói így  mindig  képben  lehetnek,  hogy  milyen  egyedi  szettre  számíthatnak legközelebbi buliján a mindig korszerű lemezlovas jóvoltából.  
 
Sterbinszky mindig tud újat mutatni - szettjei 60%-a saját dalok, remixek, vagy exkluzív felvételek sorozata! Legfrissebb zenei megjelenés: Tiesto – Lethal Industry – Sterbinszky és Coddie remixét maga Tiesto így konferálta fel. A remix hamarosan megjelenik.

Az  aktuális  sikerek  olyan kiemelkedő eredményeket követnek, mint  Sterbinszky  4  db  aranylemeze, MAHASZ  Aranyzsiráf  díja,  Z+ különdíja, több ízben Neki ítélt "Az ÉV  DJ-JE"  szakmai  és  közön-ségdíjakat, így 2011-ben "ÉV DJ-je" Ballantine's  Music  Awards  közön-ségdíj és a Ballantine's Music Awards RADIO  FACE  TOP  DJ-je,  ugyanebben az  évben  az  AudioMAX.hu  TOP  DJ díja.  
Sterbinszky  állandó résztvevője az összes jelentős hazai és néhány európai fesztiválnak.  
 
 
Olyan  megakoncertek  fellépője  az  említett  zenekarok  számaihoz  írt remixekkel, mint a Neoton Família, Janicsák Veca Szuperkoncert. Az elektronikus tánczenei vonal sikerei mellett ezrek látogatják a nevével fémjelzett Classic House partikat is a budapesti STUDIO-ban, ahol igazi house és trance időutazás részesei lehetnek a legjobb elektronikus klasszikus zenei darabok kedvelői.  
 
Sterbinszky igazi közösségi DJ. Minden lehetőséget megad  követőinek, hogy belelássanak mindennapjaiba, tudják, mi az aktuális kedvenc zenéje, s hogy mitől előremutatóak mindig DJ-szettjei. Az IWIW-en több, mint 60 ezer rajongója
jelölte ismerősnek, a www.facebook.com/sterbinszky  címen elérhető Facebook oldalát pedig szintén tízezrek lájkolták rekord idő alatt.  

A party...
 
DJ  Sterbinszky  az  elmúlt évtizedek  alatt  márkanév  lett.  Az igényesség és az egyediség jellemzi. Olyan előadó, aki mindig megújul és újat  alkot. Ezúttal Beyond  The  DJ címmel  egy  olyan  rendhagyó produkciót  állít  színpadra  2012 december  8-án  a White  Angel-ben, amelyben hazánk ismert zenekarai és énekesei is részt vesznek.
A különleges este négy órás programját négy hazai DJ-vel és zeneszerzővel készítette, és ami igazán egyedülállóvá teszi az az, hogy olyan előadók lépnek fel vele,  mint  Vastag Csaba, Janicsák Veca, Ádám és Éva, Bencsik Tamara, valamint Kozma Orsi, aki a ’Salvation’ című számát fogja pár napon belül felénekelni.
 
Sterbinszky négy órás szettje és eufóriája felvezetéseként három hazai DJ, zeneszerző  kollégája  David  Cashy,  Coddie,  és  Tebron  szettjére  melegíthet  a közönség.  
 
TEBRON a Magyarországon egyedülálló SOUND OF CREAM partisorozat  egyik tulajdonosa és egyben meghatározó DJ-je is. Ő már olyan nevekkel játszott együtt, mint Armin van Buuren, Markus Schulz, Dash Berlin, ATB, és még sorolhatnánk...
 
DAVID CASHY olyan dalokat és remixeket alkotott Sterbinszkyvel, amit még a Holland TIESTO is pörgetett számos helyen. Alkotásaik mindig egyre feljebb tették a lécet, hogy egy újabb bomba slágert készíthessenek újra és újra.
 
CODDIE  szintén  a  szerzőtársak  köréből  népszerű  a  Sterbinszkyt  kedvelő partiarcok tekintetében. A holland TIESTO szlovákiai fellépése után, a Sterby  által lejátszott közös Lethal Industry remixük olyan sikert aratott, hogy az hamarosan meg is jelenik a Black Hole Recordings gondozásában.
 
   
Majd Sterby lép a színre: először STERBINSZKY CLASSIC két órás szettjével, mely  sok  rajongót  örvendeztet  majd  meg.  Ezután  jön  az  ÚJ  STERBINSZKY, ugyancsak két órás szettben.
 
Nem lehet azt sem figyelmen kívül hagyni ezzel az estével kapcsolatban, hogy Sterbinszky ekkortájt ünnepli születésnapját, mely most egy kerek évforduló lesz,  a  40-dik.  Azt  sem  szabad  elfelejtenünk, hogy negyed évszázada, azaz 25 éve van a pályán.
 
Természetesen ezúttal sem maradhatnak  el  legnagyobb  klubhimnuszai, mint a ’Discography I-II.’, a ’Gates Of Mind’, az ’Irish Coffee’ és a ’Fly Away With Me’.  
 
Sterbinszky a Faithless zenekar oszlopos tagját, Maxi Jazz-t kérte fel, hogy kétórás szettjével zárja a Beyond The DJ egész estés, eddig még tőle sem látott hangtechnikával és világítással színpadra állított elektronikus és tánczenei megarendezvényt. Maxi Jazz páratlan hangját is hallhatjuk majd DJ szettje mellett
 
Ismeretségük  akkor  erősödött  meg,  mikor  a  tavaly  márciusában megrendezett Faithless búcsú koncertjének előfellépője lehetett, amit a Facebook-ra  kiírt  országos  versenyen  toronymagasan  nyert meg,  ami  nagyon  komoly szakmai siker is egyben.  
 
Sterbinszky többek között a Faithless ’Insomnia’ című számát is feldolgozta.  Maxi  Jazz nagyon szívesen viszonozza, hogy most ő legyen Sterbinszky vendége.  
 
Kevés  olyan előadó  van a  klubok  világában,  mint  Sterbinszky  Károly, akinek töretlenül sikeres a karrierje. Tavaly például háromszor is az Év DJ-jének választották. Titka többek között az, hogy mindig képes megújulni és újabb területeket felfedezni: ma már nem csak lemezlovas, hanem remixer és producer
is.  
 
 
Az év kiemelkedő elektronikus eseménye lesz ez az est!

További információk