SuperEnduro - Jegyek

SuperEnduro GP of Hungary

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

„A rendezvényre való belépés feltételeit a rendezvény időpontjában aktuális járványügyi rendelet határozza meg. Kérjük, tájékozódjon a hatályban lévő rendeletről a koronavirus.gov.hu oldalon.”Légy részese Te is 2022-ban ennek a szuper versenynek!

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Papp László SportArénában a SuperEnduro GP magyarországi fordulója. A 2019-es fantaszikus debütálás után 2020 február 1-én újra SuperEnduro lázban volt a hazai közönség ugyanis újra hazánkba látogattak a világ legjobb teremendurósai! A 2019-es szezon látványos csatáit Colton Haaker, Cody Webb, Taddy Blazusiak vívta meg egymással mely illusztris trióhoz olyan világsztárok csatlakoztak mint Billy Bolt, Johny Walker és természetesen még sokan mások! A tavalyi futam sem maradt izgalom nélkül, hiszen a sportág ikonjai 2. alkalommal sem kímélték a Budapest-i terepet és a kilátogató közel 8000 néző idegrendszerét. Hosszú szünet után újra magyar sikernek is örülhettünk, Zsigovits Norbertnek hála, aki az Európa Kupa futamán győzedelmeskedett a közönség őrjöngése közepette. 2022 február 5-én is lesz kiért izgulni, “Zsigó” egy szintet feljebb lépve a Juniorok közt mérettet meg magát és azt, hogy milyen hangosan tudnak szurkolni a magyarok. Az indulók közt ott lesz Szőke Márk, Ő az Európai bajnokság futamain szeretné megismételni a 2020-as sikereket. Ott lesznek a Superendurozás legifjabb titánjai is, a Gyerekek, akik egyre komolyabban elhivatottak a sport iránt és bizonyára sokaknak meglepetést fognak okozni, hogy milyen tempóra képesek. Egy szó mint száz, aki elhivatott a motorsportok iránt annak kötelező program kilátogatni, akár családdal is, hiszen a rendezők rengeteg izgalmas programmal és meglepetésekkel várják a Superendurora kiéhezett szurkolókat.


Belépés a rendezvény területére a show eseményre 16.00 órától. A jegyek az ülőhelyek elhelyezkedése szempontjából 3 kategóriában érhetők el Gold, Silver és Bronz.

A GOLD helyekről kiváló rálátás nyílik a pálya teljes területére. Az Aréna adottságai lehetőséget biztosítanak arra, hogy bármelyik helyről nagyszerű hangulatban élvezhesd a futamokat. Ha nagyobb nagyobb baráti társasággal tervezed a részvételt, akkor válaszd a csoportos kedvezményeket!

Paddockjegy: Testközelbe kerülhetsz a legnagyobb sztárokkal és megnézheted egyesek hogyan készülnek a döntő futamokra! Egyszeri belépésre jogosít a depo területére korlátozott időben! Limitált darabszámban elérhető! Kizárólag normál belépőjeggyel együtt érvényes!

A SKY BAR VIP jegy tartalma:

· Parkolás az Aréna Ifjúság úti parkolóházában, 2 jegyenként legfeljebb 1 parkolóhely · Sky beléptetés külön kapun az Aréna főbejárat szintjén található deck-ről · Sky rendezény jegy, karszalag, amelyekkel a 3. emeleti Sky-ból megtekinthető a műsor · SuperEnduro paddock látogatás 16.00-17.30 óra között · Biztonsági őr, hostess · Sky ruhatár használata · Standard Sky catering: szendvics- és desszert kínálat korlátozott számban, korlátlan üdítő- sör- és bor fogyasztás az esemény ideje alatt


Nyerj egy HUSQVARNA SVARTPILEN 125 motorkerékpárt a jegyeddel!


Vásárolj jegyet a budapesti SuperEnduro GP 2022 Főeseményére, és Tiéd lehet fődíjunk, egy 1 350 000 Ft értékű HUSQVARNA SVARTPILEN 125 motorkerékpár, a HUSQVARNA CENTRUM felajánlásából! 


A motor mellé jár még egy 20%-os voucher, melyet a Husqvarna Centrumban lehet felhasználni gyári alkatrészek és ruházati termékek vásárlására.

Nem kell mást tenned, csak vedd meg a jegyedet, éld át személyesen a Főesemény izgalmait és bízz a szerencsédben!

A sorsoláson mindenki részt vesz, aki 2022. 02.05. 16.00 óráig jegyet vásárol a Főeseményre.

Sorsolás: 2022 02.05. 18.00 óra


IDŐTERV:

11.00-15.00 óráig Training jeggyel látogatható edzések

16.00-tól Kapunyitás

16.00-17.30 A kiegészítő jeggyel látogatható a versenyzői depo a megjelölt időszakban (kizárólag a show eseményre érvényes jeggyel együtt érvényes)

18.00-21.30 SuperEnduro GP főesemény, VIP / Gold / Silver / Bronz jeggyel látogatható

A program változás jogát fenntartjuk!

Esemény galéria