Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Parádés évzáró következik: a Szuperkupa a tét!

December 22-én a Komjádi-uszodában UVSE-Dunaújváros női-, illetve FTC-Szolnok férfi ütközet a trófeáért. Klasszisokkal búcsúzik tehát a pólóélet 2018-tól!

 

Az esztendő utolsó pólómeccsei következnek! Ünnep, igazi ünnep lesz december 22-én a Komjádi-uszodában, hiszen tétmeccsekkel búcsúzunk 2018-tól: a Magyar Vízilabda Szövetség a hazai Szuperkupa-meccseket rendezi.

 

A hölgyeknél a magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes UVSE és a LEN Kupa-győztes, Európai Szuperkupa-győztes Dunaújváros csap össze. Avagy a vízben láthatunk olyan válogatott kedvenceket, mint Keszthelyi Rita, Gangé Edina, Szücs Gabriella, Gurisatti Gréta, Garda Krisztina, Vályi Vanda vagy Horváth Brigitta, illetve nemzetközi kiválóságokat, mint a holland Laura Aarts és Vivan Sevenich, vagy a francia Geraldine Mahieu.

 

És az uraknál hasonló lesz a helyzet: az Euro-kupagyőztes, Európai Szuperkupa-győztes, magyar bajnok és Magyar Kupagyőztes, a 2018-as esztendőben taroló FTC-t a 2017-es Bajnokok Ligája-győztes, bajnok és kupagyőztes Szolnokkal mérkőzik meg. A szereposztás? Az egyik oldalon többek között Varga Dénes, Vámos Márton, Vogel Soma, Mezei Tamás, Jansik Szilárd, Aaron Younger, Nikola Jaksics, Stefan Mitrovics, a másikon Nagy Viktor, Zalánki Gergő, Kis Gábor, Jansik Dávid, Andrija Prlainovics, Milan Alekszics, avagy nemzetközileg jegyzett, minőségi játékosok, mondhatjuk világsztárok sora lép fel.

 

Méltó búcsú lesz 2018-tól, nem kérdés, ezen ott kell lenni!

 

A program

December 22., szombat

Tippmix Szuperkupa, Komjádi-uszoda

Női: UVSE-Hunguest Hotel–Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics, 18:30

Férfi: FTC-Telekom–Szolnoki Dózsa, 20:30

 

További információk