Töltés...

Szupersztárok a medencében-Vizesgála - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

Szupersztárok a medencében

Ennyi olimpiai, világ- és Európa-bajnokot egy medencében még garantáltan nem láttál – sem itthon, sem máshol a világon! A tokiói ötkarikás játékokig tartó, négyéves Ötpróba-forduló utolsó nagy sportfiesztáján több mint 30 hazai sztársportoló villantja meg tudása legjavát a kedvedért. Mindezt egy parádés showműsor erejéig, az ország legprofibb uszodájában, a Duna Arénában. Az pedig már szinte csak hab a tortán, hogy az Ötpróba legértékesebb ajándékát, a hivatalos magyar olimpiai formaruha alapján készült ötpróbás melegítőt is itt mutatjuk be először. 

 

Nézd meg a tavalyi Vizesgálán készült kedvcsináló videónkat!

A gála programja:

Megnyitó

Dr. Kiss Gergely, Cseh László és Storcz Botond részvételével.

Csillagszóró úszás

A legjobbak között még leggyengébb láncszemnek lenni is dicsőség! Sztárúszók lépnek szövetségre más sportágak kiválóságaival egy pörgős váltó erejéig. A leglassabb versenyzőknek minden körben búcsút mondunk, a legfürgébb páros pedig viszi a pálmát!

Kajakfutam

Kajakozni medencében? Ha az ország leggyorsabb kajakosai versengenek a leggyorsabb hazai medencében, akkor naná! Szurkolj a 100 m-es női és férfi futamokon olimpikonjainknak!

Szinkronúszás-bemutató

Hogy kerülnek szirének és sellők a Duna Arénába...?  A hazai szinkronúszás virtuózai szépségükkel és művészi zenés műsorukkal bűvölik el a közönséget.

SUP bemutató

Egyre nagyobb teret hódít magának Dunán innen és túl a látványos stand up paddle (SUP), magyarul állószörf. Bár fiatal sportágról van szó, kenu- és kajakbajnokaink már rutinosan kezelik a SUP deszkát és az evezőt. Olyannyira, hogy még figurázni is van kedvük!

A Rippel Brothers akrobatikus show-ja 

Lélegzetelállító mutatványok és válogatott izgalmak a magasban, a csillogó víz fölött! Vajon sikerül a levegőben maradni, vagy zuhanás lesz a vége…? A világhírű, kétszeres állami díjjal kitüntetett, kilencszeres világrekorder artistapáros, Rippel Ferenc és Rippel Viktor produkciója a tavalyi zajos siker után idén sem fog csalódást okozni.

Kajakpóló

Igazi adrenalinfröccs a Vizesgála egyik nagy közönségkedvence, a speciális kajakban játszott kajakpóló! A játékosokat bravúros labdaérzék, kirobbanó energia és elszánt győzni akarás jellemzi, úgyhogy izgalomért biztosan nem kell a szomszédba menni.

Sárkányhajózás

Művészek, élsportolók és ötpróbázók lapátolnak egymásért és egymás ellen, de legfőképpen a győzelemért! A nagy kérdés: melyik csapat evez a legkeményebben ahhoz, hogy elfoglalja sárkányhajójával  a többiek térfelét…?

Vízilabda

Vérprofi veteránok és ifjú titánok egy medencében! Az elmúlt 20 év válogatott vízilabdázói, olimpiai és világbajnok pólósok csapnak össze egy barátságos, 4x5 perces kispályás meccsen.

Bemutatjuk az Ötpróba legértékesebb ajándékát, a hivatalos olimpiai formaruhák alapján tervezett melegítőt

Dedikálás

 

A Vizesgála helyszíne és időpontja:

Duna Aréna
2019. november 17.
Kapunyitás: 16:00
Gálaműsor: 17:00–20:00

További információk