Taksony_Fest - Jegyek

Taksony Fest

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A Magyar Közlöny 2021. június 30-án közzétett 123. számú értesítője alapján, az előreváltott, kizárólag ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvények védettségi igazolvány nélkül is látogathatóak.


TaksonyFest

Taksony Nagyközség 2020-ban ünnepelte első okleveles említésének 750. évfordulóját. A jubileumot méltó módon megünnepelve szerveztük meg a TaksonyFest-et, amely csaknem egyhetes időtartamban kínál szórakozási lehetőséget Taksony szívében, a Fő téren.

A nyári koncertfesztivál fellépői között mindenki megtalálhatja az általa kedvelt zenei irányzatot.

Olyan neves előadók adnak koncertet, mint a swing műfaj hazai képviselője, Gájer Bálint, a gyermekek körében népszerű Alma együttes, „Dallam és Szenvedély...” címmel Orosz Zoltán harmonikaművész és Barátai lépnek fel, ezen kívül forró latin ritmus tölti meg a teret a Révész Richárd Latin Jazz Szeptett előadásában. A fellépők között szerepel a fennállásának 50. évfordulóját ünneplő Apostol együttes is. Az esemény fényét emelve a Nemzeti Filharmonikus Zenekar ad koncertet. A fesztivál zárónapján Ernst Hutter & Die Egerländer Musikanten nagykoncerttel áll a TaksonyFest színpadára.

Az előadók népszerűségéhez igazodva, 950 fő befogadására alkalmas nézőteret építünk, így a lelátón helyet foglaló közönség kiváló vizuáls- és hangzásélményt kap a koncertek során. Szeretettel várja az igényes zene kedvelőit a TaksonyFest!


Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>

További információk