Best of Bond - Jegyek

The Best of Bond Symphonic

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Idén ünnepeljük az első James Bond film 60. születésnapját, hiszen 1962-ben mutatták be a Dr. No című filmklasszikust. Az eltelt hat évtizedben már huszonöt James Bond film készült, olyan színészek alakították a 007-es ügynököt, mint Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan, Daniel Craig, és a filmek zenei betétdalai is szinte mind világslágerek lettek.

A jubileum alkalmából március 19-én a egy látványos és elegáns koncertshow-n mindenki néhány órára maga is személyesen beléphet a Bond univerzumba az ikonikus filmslágerek segítségével.
Goldfinger, Diamonds are forever, The spy who loved me, Live and let die, For your eyes only, Skyfall, License to kill, The world is not enough, You only live twice, A view to a kill, Tomorrow never dies, On her majesty's secret service, From Russia with love, Goldeneye, és még sorolhatnánk a dalokat, melyeket az Operett Színház művészei: Füredi Nikolett, Janza Kata, Polyák Lilla, Nádasi Veronika, Dolhai Attila és Homonnay Zsolt adnak elő a Danubia Zenekarral kíséretében, hogy elröpítsenek minket képzeletben a film jeleneteibe.

Elő az öltönyökkel, koktélos poharakkal és csillogó ruhákkal, találkozzunk a glamour és elegancia estéjén március 19-én a Papp László Budapest Sportarénában.


Meet&Greet jegy:

Lépjen be Mr. Bond és a Bond-lányok ikonikus világába és gazdagodjon egy életre szóló élménnyel!

Exkluzív találkozás és pezsgős koccintás a The Best of Bond Symphonic sztárjaival a koncert után!

A művészekkel való találkozás során lehetőség nyílik kötetlen beszélgetésre, dedikálásra és fényképezkedésre.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Meet&Greet eseményre a férőhely limitált, külön jeggyel látogatható, amely a koncertre való belépésre nem jogosít! A jegyek értékesítése dinamikus árazással történik!

Találkozzunk március 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában!