The Human Body - Az emberi test kiállítás  - Jegyek / Vásárlás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek


The Human Body - Az emberi test


2012. február 24-én nyílik a belváros szívében a Váci 1 Üzletházban (Váci utca – Vörösmarty tér sarok) a volt Budapesti Értéktőzsde épületében.

Ez a kiállítás az embert akarja bemutatni, magának az embernek, megdöntve számos tévhitet, hangsúlyozva több fontos tudnivalót. Egyszer úgy istenigazából, nézzünk magunkba!
A kiállítás producere a HK Exhibitions Inc.* és a magyarországi szervező, a Bonart Kft* Budapestre hozza a The Human Body (Az Emberi Test) kiállítást. Ez a kiállítás 2008-ban több, mint 300 ezer látogatót vonzott Budapesten és a zárás napjaiban is sorok kígyóztak a bejárata előtt. Az új látványosságokkal gazdagított The Human Body kiállítás több mint 150, különleges eljárással preparált emberi testet illetve testrészt mutat be, háromdimenziós valósághű képet tárva a látogatók elé a bőrünk alatt található csodálatos szerkezetről, az emberi testről és annak működéséről.
A kiállítás mindössze 3 hónapon keresztül, május 27-ig látható.

A Váci 1 - az Alpár Ignác által tervezett csodálatos műemlék palota üzletházként történő megnyitása előtt ad otthont a világhírű kiállításnak.

A The Human Body (Az Emberi Test) kiállítás életre szóló élményt jelent és a tapasztalatok szerint komoly életmód váltásra ösztönöz. Végigjárva a 9 galériát képet kapunk az emberi test felépítéséről, működéséről és arról is, milyen rombolást végezhetnek a káros szenvedélyek.
A kiállítás létrehozásához használt technika a plasztináció. Lényege, hogy az emberi szöveteket alkotó sejteket folyékony szilikonnal töltik fel, így a szövetek megőrzik eredeti rugalmasságukat és állagukat. Ezáltal lehetőség nyílik a test minden egyes alkotóelemét – a csontokat, izmokat, idegeket, véredényeket és szerveket – valósághű állapotban bemutatni. Ez hosszú, aprólékos munkát igénylő folyamat, egyes teljes alakos kiállított preparátumok elkészítése évekbe telik. Az eljárás során a testekkel, testrészekkel a szakemberek maximális figyelemmel, óvatossággal és tisztelettel bánnak.

A kiállítás mindenkinek szól kortól, nemtől, érdeklődési körtől függetlenül…
A világon mindenhol – nem volt ez másképp néhány éve Magyarországon sem – iskolai csoportok alkotják a látogatók jórészét. A látottak, hallottak könnyen beépíthetők a tananyagba mind kisiskolások, mind felsőbb osztályba járó diákok számára.
Minden ember számára létkérdés, hogy pontosan ismerje saját testének működését. Nem árt tudni, mi történik bennünk, ha futunk, ha koplalunk, ha tornászunk, ha rendszertelenül eszünk vagy éppenséggel degeszre tömjük a bendőnket és vajon hogy fest tüdőnk néhány évnyi aktív dohányzás után…? Ahogy feltárul előttünk a testünk, úgy kapunk választ már meglévő kérdéseinkre illetve fogalmazódnak meg bennünk újabbak fájdalmainkkal, betegségeinkkel vagy egyszerűen életfunkcióinkkal kapcsolatban.

Általános információk
Jegyek kaphatók a helyszínen (Váci 1 Üzletház) és elővételben Budapesten és országszerte a Ticket Express hálózatának irodáiban. Az elővételben megváltott jegyek pontos időpontra szólnak, amelyekkel sorban állás nélkül lehet bejutni. A csoportos kedvezmények igénybevételéhez előzetes bejelentés szükséges, a látogatás előtt legalább 24 órával.


Jegyek a kiállítás alatt


Hétfői kedvezményes jegyárak
•    Felnőtt - 2800 Ft
•    Gyerek (3-14 éves korig) - 1800 Ft
•    Diák, nyugdíjas (érvényes igazolvánnyal) - 2300 Ft
•    Családi (2 felnőtt és 2 gyermek 3-14 éves korig) - 7400 Ft
•    Csoportos (10 főtől) - 2400 Ft
•    Iskolai csoport - 1500 Ft

Hétköznap
•    Felnőtt - 3500 Ft
•    Gyerek (3-14 éves korig) - 2200 Ft
•    Diák, nyugdíjas (érvényes igazolvánnyal) - 2900 Ft
•    Családi (2 felnőtt és 2 gyermek 3-14 éves korig) - 9200 Ft
•    Csoportos (10 főtől) - 3000 Ft
•    Iskolai csoport - 1900 Ft

Hétvége
•    Felnőtt - 3900 Ft
•    Gyerek (3-14 éves korig) - 2600 Ft
•    Diák, nyugdíjas (érvényes igazolvánnyal) - 3400 Ft
•    Családi (2 felnőtt és 2 gyermek 3-14 éves korig) - 10500 Ft
•    Csoportos (10 főtől) - 3500 Ft
•    Iskolai csoport - 2200 Ft

Joker jegy* - 4400 Ft
*A jegy amellyel bármikor előnyt élvez! Előzetes foglalás nélkül sem kell sorban állnia…csak felmutatni és besétálnia!

Iskolai csoport jegyrendelés és információk a kiállítással kapcsolatban:

Májusi akcós jegyár iskolai csoportoknak, 1.500 Ft minden hétköznapon!

Bonart Kft. telefon: (06 1) 802 1800 fax: (06 1) 802 1888
e-mail: csoport@mmconcerts.hu