Titanic2020 - Jegyek ©

Titanic virtuális kiállítás

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A páratlan virtuális kiállításon közel 400 tárgyat lehet megcsodálni, melyek mind a hajóroncs közeléből kerültek elő. A hatalmas területen elterülő kiállításon megtekinthetőek többek közt olyan, a filmből is ismert kultikus helyszínek, mint például a Nagy Lépcső. Mindemellett követlen közelről válnak láthatóvá személyes tárgyak, berendezések is, de a hajótest legnagyobb felszínre hozott, 15 tonnás darabját is szemügyre lehet venni. A kiállításon bemutatásra kerül számos, eddig még soha nem látott videó a tárgyak helyreállításáról, valamint rengeteg információ és történet az utasok életéről is.
A világ vezető kiállításai - bárhol, bármikor, online.


Látogasd meg a világ vezető kiállításait anélkül, hogy ki kellene mozdulnod! Csak pár kattintás és egy egész tárlat költözik a telefonodra, tabletedre vagy a laptopodra! Járd körbe virtuálisan a lenyűgöző kiállításokat annyiszor amennyiszer szeretnéd, olyan tempóban, ahogy neked kényelmes, és térj vissza egy héten belül bármennyiszer!


Az https://www.onlinemuseum.live/ többek között olyan nagysikerű kiállításoknak ad helyet, mint a Titanic, Bodies 2.0 vagy akár a Star Wars – The Fans Striek Back tárlatok. A kiállítások egy 3D-s megoldás segítségével végigjárhatók bárki számára, akár több barátjával / családtagjával közösen.


Vásárlás menete:
A kupon megvásárlása után Ön emailben kap egy egyedi belépési kódot.


A megvásárolt kupon kódja az onlinemuseum.live weboldalon használható fel a jegyen feltüntetett értékben. Az egyedi kódot a kiválasztott kiállítás vásárlási folyamatában a kuponkód mezőbe szükséges beírni. A kiállítás megtekintéséhez a vásárlási folyamatot teljes egészében végig kell vinni és egy személyes fiókot szükséges létrehozni.  A megvásárolt kupon 2020. december 31-ig érvényes és bármely, az onlinemusem.live weboldalon elérhető kiállításra beváltható. A beváltást követően 7 napig bármennyiszer visszanézhető a kiválasztott kiállítás, mely akár mobilról, tabletről vagy laptopról is megtekinthető.