Titánok - Jegyek

Titánok 2020-2021 szezon  - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

A Győri ETO HC és a Fehérvár AV19 SC közleménye.

A Titánok csapatának az ICE-ba nevezett tagjai közül többen, tervezett COVID-19 szűrésen vettek részt Székesfehérváron. A csapatból mindenki tünetmentes volt, az együttes így rendben elindulhatott első győri, hazai találkozójára. Az SC Csíkszereda ellen, este 18 órára meghirdetett mérkőzés előtt nem sokkal érkezett a tájékoztatás, miszerint a reggel elvégzett vizsgálatok több játékosnál pozitív eredménnyel zárultak. Mivel szükséges 13+1 fő így nem állt rendelkezésre, a szervezők a szövetséggel egyeztetve és előírásai szerint a hétfői Csíkszereda, valamint a kedd estére meghirdetett Corona Brasov elleni találkozót elhalasztották. A csütörtöki, Gyergyói HK elleni mérkőzést – amennyiben a feltételek adottak lesznek - , megrendezik Győrben, a Nemak Jégcsarnokban.

Mind a Győri ETO HC, mind a Fehérvár AV19 SC számára a játékosok egészsége a legfontosabb, amelyet semmiképpen nem kockáztathat. Ezúton is köszönjük szurkolóink, valamint a SC Csíkszereda szurkolóinak megértését, és azt a támogatást, amelyet a koronavírus elleni küzdelemben kaptunk.

A hétfőre és keddre megváltott jegyek a későbbi hazai találkozókra automatikusan érvényesek vagy az Eventimnél visszaválthatók az info@tex.hu email címen.2020/21. Erste Liga- Titánok mérkőzés kisokos – Nemak Jégcsarnok, Győr>>


Pályarendszabályok>>

Meccs értesítő! Ne maradjon le a sportág mérkőzéseiről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik!

Feliratkozás>>


Megváltozott Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>