Tom_Jones - Jegyek

TOM JONES KONCERT  - Jegyek / Vásárlás

Esemény részletek

Budapesten lép fel Tom Jones 2022. július 12-én 20 órakor az MVM Domeban

Surrounded By Time Tom Jones koncertturné

Jegyek elérhetőek 2022. április 23-án, szombaton 10h-tól!


Tom Jones! Hosszú idő után újra Budapesten!

Maga a legenda, maga a mítosz! A 82 éves zenei zseni, aki jobb, mint valaha.

Aki úgy énekel, hogy lecsukod a két szemed, hallgatod, hallgatod, s minden megszűnik körülötted. Ez egy új világ, Tom Jones világa. A hang és a zene világa. Lassan 60 éve. Az állandóság, mely kiteljesít. Surrounded By Time. Az új album, mely hosszú évekkel előzi meg a korát. A búcsú. Mint, aki nagyon hosszú útra indul, s nem tér vissza sose. S a régi dalok. Delilah, Sexbomb, Kiss. Mindegyik újra hangszerelve, újra értelmezve. Mert körülzár az idő. Mert lejárt az idő.

Ezt a koncertet meg kell hallgatni. 2022. július 12-én, az új MVM DOME-ban.

A kijevi koncertet cserélte fel a budapesti helyszínre. Június közepétől indul több mint 50 helyszínes koncert körútra Európába és Amerikába.

Az idén 82 éves Tom Jones még mindig kirobbanó formában van, pedig néhány éve még ezt nyilatkozta: „Tudod, pár éve nem voltam olyan jól. Amikor kijöttem a kórházból, meglátogattam az orvost, aki azt mondta, hogy az életkoromat figyelembe véve ideje lassítani. Na ez olyan volt, mint egy vörös rongy a bikának”

Sir Tom Jones egy élő legenda, számtalan rangos díj nyertese és elnyerte a világ legszexisebb férfija címet is. Karrierje több, mint 50 évvel ezelőtt kezdődött, s máig a közönség és a kritikusok kedvence. Több mint 100 milliós lemezeladással és 36 Top 40-es slágerrel büszkélkedhet az élete folyamán.

Néhány évvel ezelőtt 2020 júniusában Tom Jones lemezkiadója felvetette a 80. születésnapjának megünneplését. Ebben a korban már gyakran használják „örökség” szót – és ez esetben nem ok nélkül. Ha az „örökségről” és Tom Jonesról szeretnénk beszélni, nehéz eldönteni, hol kezdjük. Azok a dalok, mint például az It's Not Unusual, a What's New Pussycat, a Delilah, az If I Only Knew és a Sex Bomb, alig ölelik fel egy olyan zenei karrier egészét, amit Tom Jones neve fémjelez.

A 2021 áprilisában piacra került Sourrended by time album joggal nevezhető igazi örökségnek, hisz olyan dalok kerültek rá, melyek nagyrészét újra feldolgozták, vagy „félretették” és most Tom Jones elérte azt a kort, hogy méltóképpen elénekelje azokat.

Minden egyes Tom Jones koncert egy olyan varázslatos utazás, ahol zenei műfajok és korosztályok találkoznak, hangja és előadásmódja generációkat hoz össze.

Tom Jones nem fél belekóstolni a különböző zenei stílusokba. Dalaiban ott van a pop, a rhythm & blues, a country és a gospel.

Platinum jegy tartalma:

              Exkluzív, elegáns vendégtér

              Kényelmes ülőhelyek a lelátón

              Jegy ára tartalmazza a büfé asztalos vacsorát és mellé az alkoholmentes italkínálatot, sör és bor fogyasztási lehetőséget a megadott kínálatból korlátlanul

              További ital fogyasztási lehetőség dedikált büfében.

 

Sky box – 15 férőhelyesek (egyben vásárolható csak)

              Dedikált felszolgáló az esemény ideje alatt

              Jegy ára tartalmaz 3 fogásos vacsorát és ehhez alkoholmentes italkínálatot, sör és bor fogyasztási lehetőséget a megadott kínálatból korlátlanul

              Kényelmes ülőhelyeket.


További info:

www.tomjones.com

www.krokodilrock.hu