Total Dance Festival - Debrecen

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Kedves Total Dancerek!

 

Köszönjük szépen a türelmeteket! Rengeteg üzenet, email és telefonhívás érkezett hozzánk a debreceni rendezvénnyel kapcsolatban, megértjük a kíváncsiságotokat, mi sem szeretjük a tudatlanságot. Folyamatos egyeztetésben álltunk a Főnix Csarnokkal az új dátumról, azonban ahogy azt ti is biztosan tudjátok, a csarnok felújítás miatt 2021 tavaszáig előreláthatóan zárva lesz, a rendezvényt ott legkorábban 2021 szeptemberében rendezhettük volna meg. Mi azonban nem szerettünk volna benneteket Total Dance Festival nélkül hagyni 2020-ban, így több, mint egy hete azon a megoldáson dolgozik az egész csapat, hogy hol és mikor lehetne megtartani a rendezvényt. A helyszínkeresés mellett nagyon fontos szempont volt számunkra az is, hogy olyan dátumot tűzzünk ki, amikorra már biztosan magunk mögött hagyhatjuk a koronavírus okozta problémákat. Egy dolgot megígérhetünk nektek: eszméletlen múltidézéssel készülünk a debreceni közönség számára az új dátumon, azaz 2020. szeptember 12-én!!!

 

Mivel tud többet az új Total Dance Festival?

A helyszín igazi fesztivál helyszín, a Debreceni Nagyerdei Stadion melletti terület. Nagyobb, szabadtéri, többet mondanunk sem kell! Szeptemberben minden adott lesz ahhoz, hogy együtt bulizzunk a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereire a szabad ég alatt!

A line up az eredeti, hiszen a visszajelzések alapján imádjátok! Ezen felül plusz egy színpaddal készülünk számotokra, melynek programjáról hamarosan posztolunk! További extrák várnak Benneteket a helyszínen!

 

Mik a lehetőségeitek megvásárolt jegyeitekkel?

Ahogy azt korábban is mondtuk már nektek, elővételes jegyeitek automatikusan érvényesek lesznek a rendezvényre az új időpontban is. Amennyiben nem felel meg nektek ez az időpont, két másik rendezvényünkön is felhasználhatjátok előre megvásárolt jegyeiteket: 2020.09.12-én Thomas Anders önálló koncertjén a Budapest Parkban, illetve 2020.11.28-án a Total Dance Festivalon a Hungexpon (ez az esemény hamarosan kihirdetésre kerül!) Ezzel szeretnénk Benneteket motiválni arra, hogy velünk bulizzatok rendezvényeink egyikén. Higyjetek nekünk, zseni lesz! 

 

Jegyeiteket ezen a linken keresztül tudjátok cserélni: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegFFmqKGRab-GVnVZo3drqOyd_hl_C0cGWppXuQFJk2Y_rYw/viewform?fbclid=IwAR1QwSK8ZsFauAOs77eFO6QgXC2irOVe46tAw8R9otFO2oF3AWboqnJERDk 

 

Amennyiben idén nem tudod felhasználni a jegyed a fent felsorolt három rendezvény egyikén, akkor annak értékével megegyező VOUCHER-t állítunk ki részedre, melyet 2021.01.01-2021.09.30. között be tudsz váltani bármely, általunk szervezett rendezvényre. Ezzel kapcsolatos igényedet kérlek emailben jelezd felénk az alábbi címen: jegy@tdf.hu

Az emailhez csatold kérlek a jegyedet és a megvásárlásáról kiállított számlát.

 

Kérjük, vegyétek figyelembe a helyzet emberi oldalát is. A rendezvénnyel kapcsolatos költségek nagy része kifizetésre került, ez mind olyan költség, mely a rendezvényszervező céget sújtja. Ez egy olyan helyzet, mely senkinek nem kellemes. Kérünk Benneteket, hogy segítsetek minket azzal, hogy eljöttök az új időpontban megrendezett eseményre. 

 

Amennyiben kérdés merülne fel a jegyekkel, rendezvényekkel kapcsolatban, kérjük, írj egy email-t a jegy@tdf.hu címre!

 

Higyjetek nekünk, a szeptember 12-ei Total Dance Festival az év bulija lesz Debrecenben, nagyon kár lenne kihagyni!

 

Köszönjük szépen a megértéseteket!

 

Szervezők