tutanhamon_0426 - Jegyek ©

Tutanhamon Rejtélye és Kincsei kiállítás  - Jegyek / Vásárlás

Részletes keresés

Esemény részletek

Ezekben a nehéz időkben is szeretnénk biztosítani, hogy ne maradj le erről a csodálatos élményről, ezért örömmel jelentjük be, hogy a kiállítást meghosszabbítjuk és 2021. január 10-ig megtekinthető a Király utcai komplexben. 2020. október 12-től a kiállítás hétfőnként zárva tart, kivéve előre regisztrált csoportoknak. A hét többi napján továbbra is szeretettel várunk minden érdeklődőt a már megszokott nyitvatartással.

Ha eddig nem volt lehetőséged megcsodálni ezt a különleges tárlatot, akkor ne maradj le, nézd meg Tutanhamon halotti maszkját közelről! A fiatal fáraó összes tárgyának tökéletes régészeti másolatát gyűjtöttük össze ahhoz, hogy a látogatók egy átfogó képet kapjanak az ősi egyiptomi civilizációról, annak művészetéről és szent rítusairól. A gyerekek igazi felfedezővé válhatnak a kalandor füzet segítségével és a kiállítás végén kézműves sarok várja őket, ahol Tutanhamon maszkot és nyakláncot is készíthetnek maguknak.

Az elmúlt időszakban mindent megtettünk azért, hogy megfelelő egészségügyi és higiéniai körülményeket teremtsünk. A kiállítóteret fertőtlenítettük, a külső keringetésű szellőztetőrendszerünk megfelel az előírásoknak, valamint több ponton érintésmentes kézfertőtlenítő készülékek állnak rendelkezésre. Az audioguide készülékeket minden használat után fertőtlenítjük.

A korábban megváltott és még fel nem használt jegyek érvényesek. Továbbra is kísérd figyelemmel weboldalunkat és social felületeinket.

Amennyiben elővételben tárlatvezetést szeretnétek vásárolni, akkor válaszd a szombatonként megtartott csoportos exkluzív tárlatvezetéses jegyeket!

Időpontok: október 24., 31., november 7., 14., 21., 28. Jegyek >>

Köszönjük!

JVS Group csapata

"Gyönyörű dolgokat látok!" - kiáltott fel a brit régész Howard Carter, miközben egy kis lyukon keresztül gyertyával bevilágított a fáraó sírjának előkamrájába. A több mint 3000 éve halott fáraót 5 évig kutatták a Királyok völgyében eredménytelenül, és már majdnem feladták a keresést, mikor Mr. Carter olyan régészeti felfedezést tett, aminek a mai napig nincsen párja. Egy teljes egészében sértetlen fáraó sírkamrájára lelt az összes kincsével együtt. Majdnem 100 évvel a szenzációs feltárás után, a Tutanhamon - Rejtélye és kincsei kiállítás egyedi módon mutatja be az felfedezés történetét. 2000 nm2-en több, mint 1000 kiállítási tárgy, grafika, videók, és ingyenes audioguide várja a látogatókat egy olyan kiállításon, amit már több, mint 6 millióan néztek meg, miközben bejárta Zürichet, Dublint, Brüsszelt, Madridot, Szöult és Párizst. "Most először Tutanhamon sírjának felfedezése óta, ez az a kiállítás, ami lehetővé teszi az emberek számára, hogy újra felfedezzék a kincseket és a temetkezési tárgyakat olyan elrendezésben, ahogyan azokra rátaláltak 1922-ben."(Dr Wilfried Seipel, egyiptológus és a Bécsi Szépművészeti múzeum volt igazgatója)

Egyénileg és csoportosan is várjuk szeretettel az érdeklődőket. Csoportos foglalásokért és tárlatvezetésért keressen minket az alábbi elérhetőségünkön: csoport@jvsgroup.hu


További információk:

Megváltozott Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>