Tutanhamon Rejtélye és Kincsei kiállítás - Jegyek / Vásárlás

Részletes keresés

Időpont

Esemény részletek

Hosszú várakozás után, július 30-án a Tutanhamon - Rejtélye és Kincsei kiállítás megnyitja kapuit.

Ha eddig nem volt lehetőséged megcsodálni ezt a különleges tárlatot, az óriási sikerre való tekintettel a sírkamra újra kitárul, hogy az ókori Egyiptom világába repítsen. Ne maradj le, nézd meg Tutanhamon halotti maszkját közelről!

A szervező csapat már gőzerővel dolgozik az újra nyitáson, hogy még színesebb és érdekesebb programokkal, de egyelőre szűkített létszámmal köszönthesse a látogatókat a kiállításon, az egyészségügyi és a higiéniai előírásokat betartva. A korábban megváltott és még fel nem használt jegyek érvényesek lesznek, továbbra is kísérd figyelemmel weboldalunkat és social felületeinket.


2019 november elején Budapestre érkezett a világon, kategóriájában első helyen emlegetett régészeti rekonstrukciós kiállítás, a Tutanhamon - Rejtélye és Kincsei. "Gyönyörű dolgokat látok!" - kiáltott fel a brit régész Howard Carter, miközben egy kis lyukon keresztül gyertyával bevilágított a fáraó sírjának előkamrájába. A több mint 3000 éve halott fáraót 5 évig kutatták a Királyok völgyében eredménytelenül, és már majdnem feladták a keresést, mikor Mr. Carter olyan régészeti felfedezést tett, aminek a mai napig nincsen párja. Egy teljes egészében sértetlen fáraó sírkamrájára lelt az összes kincsével együtt. Majdnem 100 évvel a szenzációs feltárás után, a Tutanhamon - Rejtélye és kincsei kiállítás egyedi módon mutatja be az felfedezés történetét. 2000 nm2-en több, mint 1000 kiállítási tárgy, grafika, videók, és ingyenes audioguide várja a látogatókat egy olyan kiállításon, amit már több, mint 6 millióan néztek meg, miközben bejárta Zürichet, Dublint, Brüsszelt, Madridot, Szöult és Párizst. "Most először Tutanhamon sírjának felfedezése óta, ez az a kiállítás, ami lehetővé teszi az emberek számára, hogy újra felfedezzék a kincseket és a temetkezési tárgyakat olyan elrendezésben, ahogyan azokra rátaláltak 1922-ben."(Dr Wilfried Seipel, egyiptológus és a Bécsi Szépművészeti múzeum volt igazgatója) Éld át a rejtélyek és a kincsek feltárásának pillanatát úgy, ahogy Howard Carter és kollégáin kívül csak nagyon kevés kiváltságos ember számára adatott meg!

Egyénileg és csoportosan is várjuk szeretettel az érdeklődőket a kiállításon.

Csoportos foglalásokért és tárlatvezetésért keressen minket az alábbi elérhetőségünkön: Email: csoport@jvsgroup.hu

További információkért nézz fel a weboldalunkra: tut-kiallitas.hu


Megváltozott Általános Szerződési Feltételeink ITT olvashatók>>