Tutanhamon Rejtélye és Kincsei kiállítás - Jegyek / Vásárlás

Részletes keresés

Elérési út

Utalvány részletei

Szabad felhasználású jegyek elérhetőek

 

Tutanhamon – Rejtélye és Kincsei!  Ha eddig nem volt lehetőséged megcsodálni ezt a különleges tárlatot, az óriási sikerre való tekintettel a Fáraó hamarosan visszatér és az ókori Egyiptom világába repít. Ne maradj le! Gyere, és nézd meg közelről Tutanhamon hallotti maszkját!

A szabad felhasználású jegyek már elérhetőek, melyek a kiállítás végéig, időkorlát nélküli belépésre jogosítanak.

A pontos nyitási dátummal kapcsolatban hamarosan jelentkezünk.


Figyelembe véve a jelenlegi nemzetközi és hazai helyzetet, bízunk abban, hogy a korlátozások hamarosan enyhítésre kerülnek. A szervező csapat már gőzerővel dolgozik az újra nyitáson, hogy még színesebb és érdekesebb programokkal, de egyelőre szűkített létszámmal köszönthesse Önöket a kiállításon, az egyészségügyi és a higiéniai előírásokat betartva. A már megváltott jegyek érvényesek lesznek, kérjük továbbra is kísérje figyelemmel tájékoztató oldalainkat és social felületeinket.2019 november elején Budapestre érkezett a világon, kategóriájában első helyen emlegetett régészeti rekonstrukciós kiállítás, a Tutanhamon - Rejtélye és Kincsei.

"Gyönyörű dolgokat látok!" - kiáltott fel a brit régész Howard Carter, miközben egy kis lyukon keresztül gyertyával bevilágított a fáraó sírjának előkamrájába. A több mint 3000 éve halott fáraót 5 évig kutatták a Királyok völgyében eredménytelenül, és már majdnem feladták a keresést, mikor Mr. Carter olyan régészeti felfedezést tett, aminek a mai napig nincsen párja. Egy teljes egészében sértetlen fáraó sírkamrájára lelt az összes kincsével együtt.

Majdnem 100 évvel a szenzációs feltárás után, a Tutanhamon - Rejtélye és kincsei kiállítás egyedi módon mutatja be az felfedezés történetét. 2000 nm2-en több, mint 1000 kiállítási tárgy, grafika, videók, és ingyenes audioguide várja a látogatókat egy olyan kiállításon, amit már több, mint 6 millióan néztek meg, miközben bejárta Zürichet, Dublint, Brüsszelt, Madridot, Szöult és Párizst.

"Most először Tutanhamon sírjának felfedezése óta, ez az a kiállítás, ami lehetővé teszi az emberek számára, hogy újra felfedezzék a kincseket és a temetkezési tárgyakat olyan elrendezésben, ahogyan azokra rátaláltak 1922-ben."(Dr Wilfried Seipel, egyiptológus és a Bécsi Szépművészeti múzeum volt igazgatója)

Éld át a rejtélyek és a kincsek feltárásának pillanatát úgy, ahogy Howard Carter és kollégáin kívül csak nagyon kevés kiváltságos ember számára adatott meg!

Egyénileg és csoportosan is várjuk szeretettel az érdeklődőket a kiállításon.

Csoportos foglalásokért és tárlatvezetésért keressen minket az alábbi elérhetőségünkön:
Email: csoport@jvsgroup.hu

További információkért nézz fel a weboldalunkra:
tut-kiallitas.hu