twosteps - Jegyek

Two Steps From Hell Live 2023

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Thomas Bergersen & Nick Phoenix

Two Steps From Hell – Live

Európai turné 2023


Kedves Rajongók!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy a Two Steps From Hell Budapesten lép színpadra a Papp László Budapest Sportarénában szeptember 27-én este 8 órától! Különleges és feledhetetlen epikus zenei utazás lesz, amelyet ugyanazok a kiváló zenészek kísérnek majd, mint akik a Hans Zimmer koncerten is lenyűgöző teljesítményt nyújtottak, az Odessa zenekar & barátai. A turné indulásakor maga Hans Zimmer is sok sikert és jó szórakozást kívánt mindenkinek!

A zenakar Odessza városából ukrán zenészekkel kiegészülve járják a világot és osszák meg a játék örömét, a képességeiket és az érzéseiket. Budapesten már Hans Zimmer Live koncerten találkozhattunk velük.

A ReChoirt, Anna Rozentalska alapított 2006-ban, számos lengyel színházi kórus tagjait és fiatal énekes. A kórus sokoldalú programja az oratóriumoktól a passiókon át az operákon, operetteken és musicaleken át terjed. A ReChoir részt vett több lengyel televíziós produkcióban, és kísérte lengyel popénekesek fellépéseit. Az együttes több európai turnén vett részt, nemzetközi fesztiválokon és a legtekintélyesebb koncerttermekben.

Ha szeretnétek részesei lenni ennek a zenei kavalkádnak, ne habozzatok!

Ez az esemény mindazoknak szól, akik szeretik a lenyűgöző és emlékezetes koncerteket, tele érzelmekkel és művészi teljesítményekkel. Reméljük, hogy ott lesztek velünk, hogy együtt élvezhessük a Two Steps From Hell lenyűgöző koncertjét!


Fontos információ az új album vásárlóinak:

Minden jegyvásárló a belépőjegyen feltüntetett QR kód segítségével 15% kezdvezménnyel vásárolhatja meg a legújabb Two Steps From Hell Live albumot.


Two Steps From Hell

2006-ban Thomas Bergersen és Nick Phoenix zeneszerzők megalkották a Two Steps From Hell-t, miután felismerték, hogy zenéjükben milyen nagy potenciál rejlik. Kezdetben a filmipar számára készült zenék készítésére szakosodtak, főként filmelőzetesekre, egy olyan zenetípusra, amely felidéző ​​és szuggesztív témákat igényel, de azonnali hatást érnek el. Kompozícióik olyan történetek előzetesében jelentek meg, mint a Harry Potter, a Karib-tenger kalózai vagy a Star Trek stb.

Jelen vannak mindenhol, a filmekben a reklámokban, a televízióműsorokban, a sportversenyeken, és általában minden olyan műsorban, ahol az epikus zene megjelenik. A Two Steps From Hell kezdetben csak kereskedelmi használatra készített zenét, de műveik olyan népszerűek lettek, hogy 2010 májusában úgy döntöttek, Invincible címmel nyilvános albumot adnak ki, ami a legnagyobb slágereik gyűjteménye.


Az album fogadtatása minden várakozásukat felülmúlta, a többi pedig, ahogy mondani szokás, már történelem. Rajongóik, akik ekkorra már több tízezret számláltak, egyre több zenére vágytak, így Thomas Bergersen és Nick Phoenix új dalokat készítettek, nemcsak az audiovizuális iparnak, hanem a nagyközönségnek is, és elkezdték kiadni albumaikat. Így született meg a Two Steps From Hell jelenség.

Ezek az albumok annyira népszerűvé váltak, hogy dalaikat több milliárd megtekintéssel a YouTube-on, és ugyanennyi reprodukciót gyűjtöttek össze az audio streaming platformokon, így fizikai és digitális változatban is az eladási listák élére kerültek.


Semmel Concerts-ről

A Semmel Concerts Entertainment GmbH Európa egyik vezető rendezvényszervezője, és évek óta a POLLSTAR top 10 promótere között szerepel világszerte. A CTS Eventim AG-vel, Európa legnagyobb jegyszolgáltatójával együtt cégvezető az otthoni piacon és nemzetközi pozíciót szerzett az EVENTIM LIVE szórakoztató hálózat égisze alatt.

A Semmel Concerts hálózat nagyjából 150 alkalmazottat foglalkoztat nyolc irodában Németország szerte. A társaság részesedéssel rendelkezik a Promoters Group Münchenben és az Arena Berlin Betriebs GmbH-ban is. 2020 óta a bécsi Show Factory Entertainment GmbH egyedüli részvényese.

A számos hazai és nemzetközi produkcióval a társaság több mint 1500 rendezvényt szervez évente több mint 5 millió éves látogatóval. A Semmel Concerts Entertainment GmbH számos Live Entertainment Awardot (LEA) érdemelt ki, köztük az „Év promótere” díjat.

Tomek Productions-ról

A Tomek Productions székhelye Bécsben, található, és multimédiás koncertkoncepciókat fejleszt a film- és médiazenére összpontosítva. Az olyan eseményekkel, mint a "Hollywood in Vienna", amelyeket világszerte közvetítenek a televízióban, valamint olyan nemzetközi turnézó produkciókkal, mint a "The World of Hans Zimmer", a Tomek Productions piacvezetővé nőtte ki magát a film- és médiazene események területén.

A koncertek, a zene, a látvány, a fény és a tér kreatív összjátékaként zajlanak, harmonikus, magával ragadó és érzelemteli epikus hangulatot teremtve.


Koncert szervezője a Green Stage Production.

A Green Stage Production mottója: "Földünk védelme tudatos célunk, ezért minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználás adataiból kiszámítjuk az adott események ökológiai lábnyomát, hogy ezen számítások eredményeként annyi fát ültessünk hazánkban, amely a keletkezett ökológiai lábnyomot ellensúlyozni képes"


A turné előzetese 2022.november 17. 10:00 órától elérhető az alábbi linken:

https://www.youtube.com/watch?v=I-5bSsH1noYJegyértékesítés kezdete: 2022. november 15. kedd 10:00 órától.


HU: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/two-steps-from-hell-live-2023-budapest-papp-laszlo-sportarena-595121/event.htmlThomas Bergersen & Nick Phoenix

Two Steps From Hell – Live

Európai turné 2023


2023.09.16. Prága O2 Universum

2023.09.19. Berlin Mercedes-Benz Arena

2023.09.20. Leipzig QUARTERBACK Immobilien ARENA

2023.09.22. Düsseldorf Mitsubishi Electric Halle

2023.09.24, München Olympiahalle

2023.09.26, Bécs Wiener Stadthalle – Halle D

2023.09.27. Budapest Papp László Sportaréna

2023.09.23, Zürich Hallenstadion Zurich

2023.10.01. Lyon Amphitheatre

2023.10.03. Paris Le Zénith


További infók:

www.twostepsfromhell-live.com

http://www.greenstageproduction.com/hu/

https://www.facebook.com/GreenStageProd

https://www.instagram.com/greenstageproduction/

https://www.youtube.com/channel/UC9bN-LKBGr__YBJlW84wC4Q/featured
További információk