Varius - Jegyek

VARIUS JÉGCIRKUSZ

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Szervezői hirdetmény:

A jelenlegi Ukrajnában zajló katonai események következtében, sajnálatos módon nincs lehetőségünk az Orosz Jégcirkusz európai turnéjának megszervezésére. Mindazonáltal, sikerült egy megfelelő helyettesítést találni, és ennek következtében turnét szervezni a Varius Cirkusz számára, akik csupán nagyon ritkán lépnek színpadra európai országokban. Az előadás helyszíne és időpontja változatlan. Minden jegy, mely az “Orosz Jégcirkusz” előadására került megvásárlásra, érvényben van erre az előadásra is, a kedves nézőknek nem kell semmilyen cserét intézniük ezzel kapcsolatban. Köszönjük a megértésüket és örömmel várjuk Önöket az előadásra. Üdvözlettel: SHOW №1 AGENCY2023 februárjában érkezik a Varius Cirkusz első alkalommal Magyarországra “Varius Cirkusz a jégen” nevezetű programjával. A modern cirkuszművészet minden műfaja képviselteti magát a jégshow során. Zsonglőrök, bűvészek, tormászok, akrobaták és – természetesen – bohócok képráztatják el a közönséget mutatványaikkal. A művészek minden egyes műsorszámot korcsolyán mutatnak be a jégen.

A Varius Cirkusz a cirkuszművészet különböző világait kombinálva jött létre. A cirkuszcsoport élén olyan tapasztalt vezetők állnak, akik egész életét a cirkusz művészete hatotta át. A Csoport tagjai között szinte minden nemzet képviselteti magát; így van, aki Ausztriából, Belorusziából, Brazíliából, vagy Bulgáriából, mások Canadából, Kínából, Franciaországból, Németországból, Nagy Brittanniából, megint mások Magyarországról, Olaszországból, Oroszországból, Ukrajnából, vagy az USA-ból jöttek. A különféle országokból származó professzionális művészek különleges tudása és felkészültsége révén a Varius Cirkusz egyedi és mindenképpen kivételes programot nyújt közönsége számára, még a sokatlátott közönség számára is. A Varius Cirkusz a világon egyedülálló, ahogy megszelidítette az elemeket; a vizet, a tüzet és az egyéb elemeket.

Mindent egybevetve, bátran állítható, hogy csupán a Varius Cirkusznak vannak olyan egyedülálló produkciói a reperrtoárjában, mint “Varius Cirkusz a Jégen”, “Varius Cirkusz a Földön és a Levegőben”, valamint “Varius Cirkusz a Vízen”. Minden egyes bemutatóra külön komponált zene, extravagáns fények, színes jelmezek, szédületes attrakciók, különleges effektek, és természetesen a művészek felülmúlhatatlan ügyessége – mindez a Varius Cirkusz varázslatos világa. Még egy fontos pont – állatok nem vesznek részt a Varius Cirkusz egyetlen bemutatóján sem, csakis művészek mutatják be különleges képességeiket és nagyfokú felkészültségüket.

További információ a cirkusz Varius a weboldalon www.circusvarius.com

Esemény galéria