Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

V. IHF Férfi U19 Kézilabda Világbajnokság
Magyarország, 2013

Az International Handball Federation (IHF, Nemzetközi Kézilabda Szövetség) elsődleges célja a kézilabda sportág népszerűsítése világszerte. A kézilabda Magyarországon a második legnépszerűbb csapatsport, amely vonzó elfoglaltság nézőként, szurkolóként és sportolóként egyaránt. A két évente megrendezett férfi U19 világbajnokságok kiemelt jelentőséggel bírnak, valamennyi prémium eseménynek számít.

2013. augusztus 10-23. között a budaörsi és az érdi sportcsarnokokban ezen a világeseményen 24 ország csapata mintegy 100 mérkőzésen méri majd össze tudását. Az esemény jelentőségét tovább emeli, hogy az utánpótlás világbajnokságok történetében ez lesz az első alkalom, amikor a versenyt a felnőtt versenyek mintájára, először 24 csapat részvételével bonyolítják majd le.

A világbajnokság olyan nemzetközileg is elismert, színvonalas, izgalmas sportesemény lesz, amelyet fiataloknak szóló és családi sport- és szórakoztató rendezvények tesznek majd még színesebbé és vonzóbbá, és aktív részvételre, helyszíni szurkolásra buzdítanak.

Résztvevő országok (24):
Németország, Egyiptom, Fehér-Oroszország, Svédország, Szlovénia, Dánia, Ausztria, Magyarország, Spanyolország, Horvátország, Katar, Japán, Norvégia, Tunézia, Dél-Korea, Szerbia, Angola, Franciaország, Románia, Gabon, Brazília, Argentína, Chile, Venezuela

A világbajnokság kommunikációjának fő üzenete, hogy itt, az 500 fős nemzetközi mezőnyben láthatjuk a jövő legendás kézilabdázóit pályára lépni. A kommunikációban és a reklámkampányban a ma legendái, Nagy László, Császár Gábor, Mikler Roland, Szöllősi Szabolcs és Ancsin Gábor együtt szerepelnek a magyar U19 válogatott legjobbjaival, Borbély Ádámmal, Kovacsics Péterrel, Stranigg Jánossal és Faluvégi Rudolffal.

Honlap: http://www.handballhungary2013.com/
Facebook: https://www.facebook.com/handball19?fref=ts

További információk