X-TRIAL BUDAPEST

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

Elképesztő helyzetek.


Feszültség.


Technika.


 


2020. január 19-én ismét Magyarországra érkezik a fedett pályás ügyességi motoros világbajnokság. Ez alkalommal a több szakaszból álló X-Trial motorverseny harmadik futamát rendezik meg Budapesten – majd Barcelona, Bilbao, Wiener Neustadt és Andorra la Vella állomások következnek.


Az extrém és ügyességi sportok kedvelői a Papp László Budapest Sportaréna székeiből izgulhatják végig, ahogyan a világ legjobbjai két keréken elrajtolnak és megküzdenek egymással a lehetetlennek tűnő pálya elemein, miközben a kiváló hangulatról Szujó Zoltán és Kovács Áron gondoskodik. Egy fergeteges és látványos show, ami nem csak játék, hanem igazi küzdelem.


  


X-Trial BUDAPEST


FIM World Championship 2020  


Mi az X-Trial?Az X-Trial sokkal több, mint egy sport. Izgalommal és feszültséggel teli ügyességi és technikai motorverseny. Az X-Trial egy új koncepciósport, amely lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy átélhessék és megtapasztalják saját határaikat. A lélegzetelállító extrém helyzetek elképesztő látványt nyújtanak a közönségnek.Az X-Trial egy fiatal, vonzó és dinamikus sport, amely páratlan élményt kínál ahhoz, hogy személyesen átéld ezt az egyedülálló, lenyűgöző technikai motorversenyt. Izgalmas és gyors tempója miatt hatalmas rajongótáborral rendelkezik szerte a világon.Valamennyi esemény sportarénában kerül megrendezésre, így mindenki számára teljes rálátás nyílik a pálya egészére, tehát a versenyek teljes szakasza jól átlátható. Ez az a verseny, ahol az extrém kihívásokkal teli látványos pályák és a világ legjobb versenyzőinek képességei találkoznak.Technikai sportként számos pozitív értéket rejt, mely fontos üzenetet továbbít kicsiknek és nagyoknak egyaránt, nemcsak a motorsport kedvelőinek körében.


 
Az X-Trial élményt jelent az egész család számára. A világszínvonalú, félelmetes mutatványokkal és non-stop akciókkal fűszerezett esemény a FIM (Nemzetközi Motorsport Szövetség) és a MAMS (Magyar Motorsport Szövetség) hivatalos versenye.


 


A világbajnokság 2020-as állomásai:


 


2019. november 16.   Saint-Denis (Reunion Island)


2019. november 23.   Rennes


2020. január 19.               Budapest


2020. február 02.                   Barcelona


2020. február 15.                   Bilbao


2020. március 21.      Wiener Neustadt


2020. április 25.                     Andorra la Vella


 


A VIP csomag tartalma: jegy a legjobb helyen, ajándékcsomag, belépő a paddock területére (ahol testközelből láthatja, ahogy a világ legjobbjai felkészülnek a versenyre), étel- és italcsomag.

Esemény galéria

További információk