Töltés...

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

A XX. Csángó Bált új helyszínen tartjuk, az új helyszín a szervezők számára új lehetőségeket nyújt, ám az elmúlt évek báljainak hangulatát visszaidézve. Válogatást láthatunk az eddigi bálok legjobb műsoraiból, visszaidézve a felemelkedett hangulatot, emlékezve azokra is, akik már nem léphetnek a színpadra, közvetítve olyan szereplők által is, akik a szemünk előtt váltak gyermekből felnőtté az évek során. Legyen Ön is részese ennek az élménynek!

A csángó magyarok hagyományos budapesti fesztiválja egész estés - tizenkét óra hosszat tartó -, párhuzamosan futó programokból álló rendezvénysorozat. A színpadi műsort több helyszínen zajló táncház, koncertek, énektanítás és más programok követik és előzik meg.

A műsort követő, hajnalig tartó táncházban a nézőközönség is tevékeny részesévé válhat e kultúrának. A programnak ebben a részében a moldvai és gyimesi hagyományőrző csoportok segítségével tanulhatják meg az érdeklődők a csángó magyar táncokat.

Jegyek elővételben január 18-tól kaphatók a helyszínen hétköznap 9.00 - 17.00 közt (Ebédszünet: 13.00-13.30 között). A rendezvény napján: 10.00-00.00 között lesz nyitva a pénztár. A Symában a jegypénztár a Dózsa György út felőli oldalon található.
Jegyek továbbá kaphatók a Ticket Express online rendszerében és jegypénztáraiban szintén január 18-tól.