Ajándékutalvány

A Eventim ajándékutalványok megvásárolhatóak és beválthatóak a www.tex.hu/www.eventim.hu weboldalon, illetve az Eventim Bálna jegyirodánkban:

Eventim Bálna (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)

Az ajándékutalványok a kiállítástól számított 1 éven belül válthatóak be.

A www.eventim.hu webshopon keresztül a beváltás menete nagyon egyszerű:
elsőként válassza ki a kívánt rendezvényhez tartozó jegyeit, tegye őket kosárba, majd adja meg ajándékutalvány kódját az oldal alján található mezőben és kattintson a "Beváltás" gombra. Az ajándékutalvány kódját az utalvány bal oldalán található vonalkód mellett találja, mely egy 24 karakterből álló számsor.
Amennyiben az ajándékutalvány nem fedezi a vásárlás teljes összegét, a fennmaradó összeget kifizetheti Visa/Mastercard bankkártyájával.

Amennyiben jegyirodánkban váltja be ajándékutalványát, a fennmaradó összeget készpénzzel tudja rendezni.

Amennyiben az ajándékutalvány összege nagyobb, mint a vásárlás összege, kérjük tartsa meg utalványát, hisz a fennmaradó összeget beválthatja következő vásárlásakor.

Felhasználási feltételek:
- Az utalvány összege nem fizethető ki készpénzben.
- Az utalványok a kiállítástól számított 1 éven belül válthatóak be.
- Az utalványok csak magyarországi rendezvényekre válthatóak be, tehát külföldi események esetén nem lehetséges az utalvánnyal történő fizetés
- Az utalványokat nem lehet tovább értékesíteni, például online aukciós portálokon.
- A fent részletezett felhasználási feltételek megszegése az utalvány érvénytelenítését vonhatja maga után. Ebben az esetben a TEX Hungary Kft. fenntartja a jogot a utalvány érvénytelenítésére.