MTV EMA - Jegyek

2021 MTV EMA Budapest

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Esemény részletek

2021 MTV EMA Budapest


A 2021-es MTV EMA újra élő show-ként lesz látható világszerte, november 14-én, ezúttal Magyarországról közvetítve! A Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő esemény egy világszerte minden közönségnek szóló, igazi globális zeneünnep lesz, világsztárok fellépésével. Ha többet szeretnél tudni, látogass el az mtvema.com oldalra, vagy kövesd a @MTVEMA-t a Facebookon, a Twitteren, a Snapchaten és az Instagramon.

Összesen legfeljebb 4 db jegy vásárolható: saját részre és 3 vendég számára.

Amennyiben tudomásunkra jut, hogy több, mint 4 jegyet vásárolt , az eseményt megelőzően visszaváltjuk azokat.

A korlátozott számban kapható jegyek ára kategóriánként változó:

- Ülőhely, zavartalan kilátással: 19 900 Ft / jegy

- Ülőhely korlátozott kilátással: 8 900 Ft / jegy


A helyszínre történő beléptetés keretében minden vendégünk- beleértve a 18 év alattiakat is - köteles bemutatni a magyar védettségi igazolványát vagy az oltási vagy gyógyultsági uniós digitális Covid-igazolványát. A résztvevőknek kötelező betartani a COVID-dal összefüggő biztonsági szabályokat, amelyek között a maszkviselés is szerepel.

A mobiltelefonok használata az aréna nézőterén szigorúan tilos. Az állójegy-tulajdonosokat arra kérjük majd, hogy mobiltelefonjaikat tartsák azokban a lezárt Yondr tasakokban, amelyeket az aréna nézőterére való érkezés előtt egyénileg biztosítanak számukra. További információ a Yondr.com weboldalon található


A rendezvény időbeosztása:

Kapunyitás: 18:30

Kapuzárás: 20:30 - A kapuzárás után érkező vendégeket a biztonsági szolgálat nem engedi be.

MTV EMA élő show: 21:00 - 23:00


Korlátozások:

- A 16 év alatti vendégek 18 éves vagy annál idősebb felnőtt kíséretében jogosultak csak a belépésre. Állójeggyel a legalább 16 éves kort betöltött személyek léphetnek csak be. Az életkor igazolásához szükség lehet egy személyazonosságot igazoló dokumentumra (érvényes útlevél, jogosítvány vagy személyi igazolvány).

- Az elcserélt, valamint a harmadik félnek átadott vagy eladott jegyek érvénytelennek minősülnek.

- A jegyvásárló személyazonosságát a belépéskor ellenőrzik.

Tiltott tárgyak:

A helyszínen a belépés megtagadható azoktól a vendégektől, akik az alábbi tárgyak valamelyikét magukkal hozzák:

A4-es méretűnél (210×297 mm) nagyobb táskák, hátizsákok, bőröndök vagy más hasonló nagyméretű tárgyak, italos flakonok, bármilyen üveg (beleértve a parfümös üvegeket is), iPad (vagy más, hasonló méretű és jellegű elektronikus eszközök), szelfi botok, zászlók vagy zászlórudak, kicsi vagy nagy esernyők, lézertollak, alkohol, drogok, fegyverek vagy bármilyen más veszélyes tárgy, fényképezőgép és bármilyen hang-, vagy videórögzítő berendezés, drón vagy tűzijáték. A helyszínre ételt bevinni tilos, kivéve, ha az MTV biztonsági szolgálata csak és kizárólag személyes vagy egészségügyi okokból felhatalmazást ad erre.