icon-crosseticketqrcodeproblem

A bevásárló kosara üres

Kosár megtekintése

Zséda és a Liszt Ferenc Kamarazenekar - Jegyek zséda©

Zséda és a Liszt Ferenc Kamarazenekar

Nincsenek aktív előadások ennél a rendezvénynél!

Info

"Kedves Vendégeink, Kedves Érdeklődők!

A Gödöllői Királyi Kastélyban május 17-én, 18-án és 19-én megrendezésre kerülő Kastély Koncert Sorozat keretin belül tartandó koncertek (Zséda és a Liszt Ferenc kamarazenekar, Edda Művek, Quimby) a meghirdetett időpontban 20.30-tól megrendezésre kerülnek.

Az Országos Meteorológiai Szolgálattal szorosan együttműködve, az elmúlt napokban folyamatosan tájékoztatva lettünk és vagyunk a hétvégi időjárást illetően. Az OMSZ tájékoztatására hivatkozva biztosan tudhatjuk, hogy péntek, szombat, vasárnap este 20.30 és 22.30 között 14-17 fok lesz és eső az esti órákban egyértelműen nem várható.

Kapunyitás 19.00-tól, mi a bejáratnál amennyiben mégis hirtelen változna a fent említett időjárás, esőkabáttal várjuk tisztelt látogatóinkat."

 

A koncert időtartama:

2x45perc ,30 perc szünettel

 

Zsédenyi Adrienn néven látta meg a napvilágot, 1974. december 30-án, Pápán. Szentesen, a Horváth Mihály Gimnázium irodalom-dráma tagozatán tanult. 15 éves korától Sík Olga tanárnőnél tanult énekelni, majd három színházban (Arany János Színház, Független Színpad, Krétakör Színház, Új Színház) mutatta meg színészi képességeit. Hét évig tanult hegedülni és a művészi pálya mellett a Nyugat Magyarországi Egyetemen szerzett diplomát, mint szociálpedagógus.

1994-ben Szűcs Gabriellával, Kovács Péterrel és László Boldizsárral megalapította a Cotton Club Singerst. 6 év alatt 5 nagylemezük jelent meg. 2001-ben kilépett a Cotton Club Singerstől, a White Chocolate együttes tagja lett, mellette szólókarriert folytatott. 2002-ben jelent meg első albuma Zséda címmel, a Valahol egy férfi vár dala 3 hétig vezette a VIVA TV slágerlistáját. 2003-ban újrainduló Szeress most című szappanopera főcímdalát Ő énekelte. 2004-ben megjelent második albuma, Zséda-Vue címmel. Az album elérte a platinaminősítést. 2005-ben megjelent első karácsonyi albuma, Ünnep címmel, amely szintén platinaminősítést kapott. 2007-ben Létray Ákossal énekelt, a dal Zséda egyik legnagyobb sikere lett, több mint 40 héten át szerepelt a Mahsz Top 40 rádiós slágerlistáján. 2008-ban megjelent negyedik albuma Rouge címmel. 2009. május 28-án a Papp László Budapest Sportarénában adott teltházas koncertet. 2011 őszén megjelent a Legyen úgy című dala, ami közönség siker lett. 2012-ban jelent meg 5. stúdiólemeze, Ötödik érzék címmel. 2013 tavaszán új dallal érkezett, Dance címmel. Az év őszén videoklipet is kreált, Hétköznapi mennyország c. számához. 2014 egyik őszi hónapjában újabb slágerrel rukkolt elő, a Hány percet élsszel. A Szombat esti lázban is feltűnt. A Coolminers együttes tagja is volt. 2015-ben saját naptára készült Álmok, Utak, Otthon címmel. Az év augusztusában összedugta fejét Vastag Csabával, így megszületett közös daluk, a Legyél a másé. 2016 szeptemberben hatodik albumán kezdett dolgozni, addig is elkészítette az Óceánt. Legújabb albuma, a Kémia 2016 november 03-án jelent meg. A korong 13 dalt tartalmaz. Az Adj még levegőt tavaly november 22-én debütált. 2016-ban és 2017-ben is A Dal egyik zsűritagja volt. Abban az évben az előbb említett műsornak köszönhetően a Holnap Tali! című magyar, modern korunkról szóló sorozatban is feltűnt. Idén májusban debütált legújabb, Eperhold című dala, ami a rádiók egyik kedvence lett. Jelenleg is nemzetközi fellépés-sorozata van. Augusztus 12-én jublimeumi koncertet adott a Budapest Parkban, 18.00-tól. Ennek kedvéért az egyik legnépszerűbb magyar dobos is hazajött, hogy játszhasson fellépésén. 2018 szeptemberében ismét új videoklippel jelentkezett, amelyet a Fosszíliák című dalához készített.

DÍJAK & JELÖLÉSEK:
Fonogram, Magyar Zenei Díj (Az év hazai klasszikus pop-rock albuma kategóriában) a ZSÉDA - Rouge
Arany Penge Kreatív Fesztivál - Bronz Szív elismerés
eMRton díj (év énekese)
Új Korosztály Művészeti díj
Talentum díj
Bravo - Otto díj
Találkozások magazin, Év Női Sztárja
ArtisJus Zenei Alapítvány díja
Európai Arany művész díj
Jetix Kids Awards
Popcorn magazin Az Év Énekesnője díj
VIVA Comet díj Az év énekesnője
Fonogram Az Év Pop Albuma díj (Zséda-Vue)
Jakab Líra 2004 III.helyezés
Te vagy a legjobb Cosmo díj Az év énekesnője 2007
Allee Elegancia díj 2013 A legelegánsabb énekesnő
Biotech FITBALANCE AWARD 2013 Az év legfittebb énekesnője

 

További információk
Galéria
speciális galéria lezárása

Info

Ez a webshop a TEX Hungary Kft. hálózat része.