Töltés...

André Rieu jegyek a TEX-nél

Részletes keresés

location

1 elérhető rajongói vélemény

Írjon rajongói véleményt
  1. Esztergom

    , , 04.12.2016

    Nekem egy csodás mese mindíg, minden koncert! Ismerkedni barátokkal, akik szeretik Andre zenéjét! Szeretnék többet találkozni és beszélni pár szót Andre-val, de mindíg rohan! Több lehetőséget kell Andrenak adni a rajongóknak a személyes kontakt-ra-akár e-mail, akár kis találkozó,mikor más országból utaznak a rajongók! Ez mindenkinek hiányzik nagyon,mert nem mindenki tud VIP jegyeket fizetni, de a szeretet az nem pénzről szól! Boldogság, szeretet, 1 nagy család már 2.000 0000 millió ember szereti! Én nagyon sok országba mentem el és láttam, halottam a koncertet és mind fantasztikus volt! Csak sok-sok pénz és ez 1 élet vándorlása Andre@JHO zenéje után! Ez egy misszió!!!

Előadó- Koncert leírás

Szupersztár André Rieu 2017-ben visszatér Budapestre

Minden idők egyik legkiválóbb művésze, a holland hegedűművész André Rieu Argentína, Ausztrália, Új-Zéland, Nagy-Britannia és Németországban tartott koncertjei után,  Budapesten lép fel 2017. június 16-án a Budapest Arénában, hogy elkápráztassa hazai közönségét.

„Az érzelmek a legfontosabb dolgok a világon!“,  mondta André Rieu. „Életünk fontos döntéseit a szívünkkel kellene meghoznunk, és nem a fejünkkel.Az emberek gyakran kérdezik tőlem, hogyan döntöm el milyen zenét játszak- ez tisztán megérzés.Szeretem Johann Strauss-t, de Andrew Lloyd Webber és Bruce Springsteen zenéje ugyanúgy lázba hoz. Nem szabadna magunkat kategoriákkal és határokkal visszafogni- nem csupán  zenében, hanem az életünkben úgy általában.” 

40 millió eladott album, 600.000 rajongó és a legnagyobb magántulajdonú zenekar a világon: amit André elért, magukért beszélnek. André Rieu egy mai Johann Strauss, nemzetközileg ünnepelt, mint korunk „keringő királya“. 1994 óta éli álmát: beutazni a világot zenekarával. Azóta több, mint 10 milliós hallgatóság előtt lépett színpadra 36 országban: Ausztrália, Brazília, Dél-Afrika, Kína, USA és szerte Európában. Legismertebb filmzenék, musicalek, operák, rock és pop dalok és természetesen keringők szerepelnek repertoárjában. Legnagyobb koncertjét Melbourne-ben 38.000 rajongó előtt adta. A díszletek, hangszerek és színpadi felépítések mind garanciát adnak egy nagyszerű koncertélményre.

André Rieu rekordokat ért el a lemezkiadásokban is: albumjai Top 3 helyezésig jutottak Nagy-Brittania slágerlistáin, és eddig 30 Nr1 albumot rögzített masstrichti stúdiójában. 2015-ös, maastrichti szabadtéri koncertjének felvétele 1 nap alatt meghaladta az 1 millió angol fontos bevételt . Ezzel André megdöntötte a One Direction eladási rekordját. André Rieu-t több, mint 2 millió Facebook rajongó követi, Youtube videói meghaladják a 300 milliós nézettséget. Magánéletében André már több, mint 40 éve él házasságban feleségével, Marjorie-val egy romantikus kastélyban szülővárosában, Maastricht. Két fia és öt unokája van.

Ne hagyja ki ezt a lenyűgöző estét André Rieu-vel, Budapesten, 2017. június 16-án - romantikus, humoros és felejthetetlen koncert lesz!

André Rieu 1949-ben született Maastricht-ban, zenész családban. André Rieu hegedűművész, a "keringők királyának" is nevezik. Hegedülni a lüttichi, a maastrichti és a brüsszeli konzervatóriumokban tanult. Saját zenekart alapított, Johann Strauss Orchestra nevén, mellyel az 1990-es évektől utazza be az egész világot.