Töltés...

Jelenleg nincs a megadott előadóhoz tartozó aktív rendezvény.

Értesüljön a jegyértékesítés indulásáról.

Ne maradjon le egy esetleges Bon Jovi koncertről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!


1 elérhető rajongói vélemény

Írjon rajongói véleményt
  1. bon jovi

    Haszonits Éva ,BUDAPEST!!! , 07.11.2016

    A világ legjobb, legkiegyensúlyozottabb rockzenekara. Nem tudok egy olyan dalukról sem, amelyik ne lenne a legek legje. Állandó hallgatásra javasolom, az összes zenéjüket. Az együttes tagjai a legkiegyensúlyozottabb emberek, akiket valaha láttam, rendezett családi körülményeknek köszönhetően nem isznak, nem narkóznak! Példát vehet róluk mindenki! Ezenkívül az együttes tagjai maximálisan zeneileg, hangilag is szerintem a legképzettebb művészek! Őróluk ezt bátran el lehet mondani. Jó lenne, ha kis hazánkban is hamarosan fellépnének, esetleg a Sziget Fesztiválon is szívesen látnám Őket, a BON JOVIT!!!

Előadó- Koncert leírás

A Bon Jovi rock banda 1983-ban alakult és több, mint 3 évtizedig ünnepélték világszerte elért sikerüket. A csapat frontembere Jon Bon Jovi. Oszlopos tagok még  Richie Sambora(gitár),és David Bryan(billentyűs).

1980-tól New Yersey úriemberei több, mint 120 millió lemezt adtak ki, 35 milliós nézőközönségükkel és teltházas koncertjeikkel rekordot döntöttek . Olyan slágerek fémjelzik sikerüket, mint "Livin 'On A Prayer", "You Give Love A Bad Name", "Bed Of Roses", "Keep The Faith", "It's My Life" vagy az "Always".