Töltés...

Charlie jegyek a TEX-nél

Nincs rajongói vélemény

Írjon rajongói véleményt

Még nem írtak rajongói véleményt  Charlie előadóhoz. Légy Te az első és oszd meg élményeid másokkal.


Előadó- Koncert leírás

Horváth Charlie 70


Vendégek:

Leslie Mandoki

Tátrai Tibor

Tóth VeraAz idei év igazi jubileum Horváth Charlie számára, hiszen idén ünnepli 70.születésnapját. Ebből az alkalomból kerül megrendezésre születésnapi koncertje december 29-én a Budapest Sportarénában. Horváth Charlie Magyarország talán egyik legnépszerűbb előadója, régebben a Generál, Tátrai Band  zenekarok meghatározó alakja, majd később szólóénekesként több arany és platinalemezes előadó. A nevével fémjelzett albumok eladásai milliós példányszámot értek el. Számtalan szakmai elismerés mellett a Magyar Köztársasági Érdemrend Kiskeresztje kitüntetés tulajdonosa, Liszt Ferenc díjas Művész.
Az Arénában megrendezendő születésnapi koncerten igazi slágerparádéval, kiváló sztárvendégekkel, felejthetetlen, nagy sikerű dalokkal találkozhatnak a nézők. Biztosak vagyunk benne, hogy minden jelenlévő számára felejthetetlen zenei élmény lesz ez a jubileumi rendezvény.

 

Charlie 1947-ben született Ónodon. Liszt Ferenc-díjas énekes. Jellegzetes rekedt hangját az egész ország ismeri, a rock, soul, funky és blues stílusában énekli slágereit.
1975-től a Generál zenekar tagja volt.Az együttessel három lemezt készített: a Zenegépet, a Heart of Rockot és a Piros biciklit. A formáció 1979-ben felbomlott.
Hosszas külföldi tartózkodás után, mely idő alatt járt Svájban, Japánban, Spanyolországban, Norvégiában és az USA-ban, 1990-ben tért haza Magyarországra és csatlakozott a Tátrai Band zenekarhoz, melynek énekese lett. 10 lemezt adtak ki, majd 1994-ben önálló
karrierbe kezdett.
Nagy sikereket ért el, ismert slágerei: Jég dupla whiskyvel, Könnyű álmot hozzon az éj, Mindenki valakié, Az légy, aki vagy, Nézz az ég felé.


Koncert értesítő

Értesüljön a jövőbeni rendezvényekről.

Ne maradjon le egy esetleges Charlie koncertről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!