Töltés...

Jelenleg nincs a megadott előadóhoz tartozó aktív rendezvény.

Értesüljön a jegyértékesítés indulásáról.

Ne maradjon le az előadó koncertjéről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik!

Nincs rajongói vélemény

Írjon rajongói véleményt

Még nem írtak rajongói véleményt  Ed Sheeran előadóhoz. Légy Te az első és oszd meg élményeid másokkal.


Előadó- Koncert leírás

A jegyértékesítés 2017. július 8-án, szombaton 11 órakor indul.

További információk:
Az Ed Sheeran hivatalos és kizárólagos jegyértékesítője az oeticket.

Kérjük, ne váltson jegyet más online oldalakon.

Maximum 4 jegy vásárolható rendelésenként/ vásárló.

Az Ed Sheeran koncertre szóló jegy személyre szóló és feltüntetésre kerül rajta a vásárló vezeték-, és keresztneve. A jegy más személyre nem ruházható át.

Ha több jegyet is vett, mindegyiken az ÖN neve szerepel és Ön is részt vesz a koncerten, akkor mindannyian együtt tudnak belépni, nincs szükség a másik három jegy nevesítésére.
Ha viszont a jegyek megrendelője nem fog részt venni a koncerten, pedig több mint 1 jegyet vásárolt, akkor a jegyekkel mások nem tudnak belépni, mivel a jegyeken a megrendelő neve van. Lehetőség van  névátírásra, ezzel kapcsolatban kérjük, írjon az info@tex.hu címre a vásárlási szám feltüntetésével. Ha valaki 1 jegyet vásárolt, akkor azt a vásárláskor adott tájékoztatás után egyértelműen annak tudatában tette, hogy a jegyet nem fogja tudni továbbértékesíteni, a felhasználói feltételeink szerint pedig nem lehet visszaváltani a jegyet, csak ha elmarad a koncert. Tehát 1 jegy vásárlása esetén a szervező nem ad lehetőséget a név megváltoztatására.

A stadionba való belépés csak az érvényes belépőjeggyel, vásárlási visszaigazolással és érvényes személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel lehetséges. A jegyvásárló és kísérői csak egyszerre léphetnek be a rendezvényre. A továbbértékesített jegyek érvénytelenek!

A rendezvényen a bécsi ifjúságvédelmi törvény érvényes. A jegyeket csak azonnali fizetési módokkal lehet megvásárolni, és kizárólag postai úton kerülnek kiszállításra.

További biztonsági korlátozások>>

Ed Sheeran 1991-ben született angol énekes, dalszövegíró.