Töltés...

Koncz Zsuzsa jegyek a TEX-nél

 • márc11

  KONCZ ZSUZSA koncert

  Papp László Budapest Sportaréna
  Budapest
  Jegyek már csak a helyszínen kaphatók
  szo, 11. márc 2017kor 20:00

Nincs rajongói vélemény

Írjon rajongói véleményt

Még nem írtak rajongói véleményt  Koncz Zsuzsa előadóhoz. Légy Te az első és oszd meg élményeid másokkal.


Előadó- Koncert leírás

Koncz Zsuzsa igazi állócsillag a magyar popzene egén, dalai minden korban aktuálisan a mához szólnak – ráadásul egyáltalán nem elérhetetlen legenda, hiszen koncertjeivel folyamatos és eleven kapcsolatot tart fent közönségével. A páratlan karrier újabb állomásaként 2017. március 11-én tizenegyedik alkalommal lép színpadra a Papp László Budapest Sportarénában.

2014-ben, a tizedik, jubileumi Aréna-koncertje előtt felmerült benne a minden valódi művészt időnként elérő kérdés: elég-e a pályán szerzett tapasztalat, tudás, tehetség, hogy egy ekkora akadályt tizedszerre is sikeresen vegyen, hogy a közönség, amely évtizedek óta hű volt hozzá, ezúttal is ott lesz-e vele?

„Attól a két évvel ezelőtti, hihetetlenül zsúfolt telt háztól olyan életre szóló élményt és lendületet kaptam, amely még ma is erőt ad.” Ez a lendület hívta életre most megjelent negyvenedik albumát is, a Vadvilágot. Megalkuvás nélküli, elgondolkodtató, mégis szórakoztató és élvezetes, modern lemez született, mint mondja: „eddigi hagyományainkhoz híven, magán- és közügyeinkről...”

A Vadvilág megjelenését követően Zsuzsa minden idegszálával a nagykoncertre készül. Mindig eseményszámba menő fellépéseit kezdettől fogva alapos munka előzte meg, s ez most sincs másként. A tavaszi nagykoncerten bemutatkozik az új lemez, de természetesen hallhatunk olyan régi nagy kedvenceket is, amelyektől Koncz Zsuzsa az lett, aki: ünnepelt, rajongott sztár, és közvetlen, őszinte előadó.

„Az Aréna páratlan, de félelmetes erőtér; elképesztő méreteivel óriási kihívás egy énekesnek. Fantasztikus lehetőség gondolataink és érzelmeink összekapcsolására. Az igazi kihívás, vagyis a lényeg benne az, hogy az egyes emberek a zene hatására közösséggé válhatnak-e, hogy képesek vagyunk-e rá, hogy tudunk-e együtt lélegezni, együtt énekelni, megfogni egymás kezét. Sikerülhet-e ezt megteremteni a dal, a zene, a gondolat erejével. Márpedig én hiszem, hogy igen, sikerülhet, hiszen azért leszünk ott, mert mindannyian erre vágyunk. Hát ezért ARÉNA!”

Koncz Zsuzsát 2017. március 11-én láthatjuk és hallhatjuk újra az Aréna színpadán, és biztosak lehetünk benne, hogy meglepetésekben ezúttal sem lesz hiány.

Koncz Zsuzsa Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő. 1946-ban születtet Pélyben.
A magyar pop és rock zene meghatározó egyénisége. Elsősorban verslemezeiért és választékos előadásmódjáról ismert. 93 hazai és 21 külföldi lemeze jelent meg, ebből 38 album. Koncz Zsuzsa pályafutása a Magyar Televízió által meghirdetett első Ki mit tud? vetélkedőn indult, második helyezést ért el. A TV szereplést követően kereste fel az 1960-as évek három korszakalkotó zenekara, az Omega, az Illés és a Metro együttes.Az 1970-es évekre már elismert előadóművésznek számított, egymás után jelentek meg albumai. Az 1970-es évek közepére sorra kapta a külföldi felkéréseket. Koncerteket adott Németországban, Franciaországban, a Szovjetunióban, Lengyelországban, Romániaban, Japánban és az Egyesült Államokban is. Az 1990-es években megjelenő albumai tovább növelik azt a szeretet és tiszteletet, ami már eddig is körüljárta munkásságát. Számos díjat nyert és sok ismert slágere születtett, pl. "A Kárpáthyék lánya", "Ha én rózsa volnék", és a "Valahol egy lány".


Koncert értesítő

Értesüljön a jövőbeni rendezvényekről.

Ne maradjon le egy esetleges Koncz Zsuzsa koncertről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük, ha a jegyértékesítés megkezdődik! Biztos jegy, biztos élmény!